Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat OP is OP

Productinformatie
Taupe
€ 22,99
€ 18,39
€ 22,99
€ 18,39

Beeztees Pluchen Ligmand Snooze is een heerlijk zacht mandje voor de kat.

  • Afmetingen: 40 x 40 x 15 cm
  • Van zacht pluche
  • Met los kussentje
  • Biedt comfort en geborgenheid

Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat

Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat is een heerlijke mand die uw kat de ruimte en het comfort biedt om zorgeloos uit te rusten. De zachte mand biedt uw kat comfort waardoor deze lekker makkelijk in slaap valt. Voor uw kat is een mand in huis ontzettend belangrijk. De juiste mand biedt uw kat een goede plek om uit te kunnen rusten. Daarnaast zal uw kat zicht geborgen voelen in deze eigen mand. Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat heeft een zachte textuur en de juiste diepte zodat uw kat zich heerlijk kan terug trekken in deze mand.
 
De Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat heeft een mooie ronde vorm waardoor de kat zich gemakkelijk op kan rollen en tegen de kant kan liggen. De zachte pluche randen geven de kat een soort deken waardoor hij lekker warm ligt. Deze mand wordt geleverd met een los kussentje. Dit kussentje kunt u in de mand leggen waardoor de kat kan genieten van nog meer comfort. De mand heeft een afmeting van 40 bij 40cm en een diepte van 15cm. Door de grote diepte en de zachte textuur zal uw kat heerlijk wegdromen in deze mand. Elke kat voelt zich dankzij deze mand onmiddellijk thuis. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat  tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Bent u in plaats van een Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat op zoek naar een andere ligmand voor uw kat? Kijk dan eens naar de Beeztees Pluchen Ligbed Cosy voor de kat. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al onze kattenmanden.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
25-04-2017
4
4
4
4
4
Jullie zijn gewoonweg SCHITTEREND !!!