Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Lief! Plaid Unisex voor kat en hond

Productinformatie
Per stuk
€ 37,95
€ 37,95

Lief! Plaid Unisex voor kat en hond is een heerlijk zachte deken en is geschikt voor kat en hond.

  • Heerlijk zachte deken
  • Ideaal voor op de bank
  • Afmeting: 150 x 100 cm

Meer informatie

Productinformatie Lief! Plaid Unisex voor kat en hond

Lief! Plaid Unisex 150 x 100 cm voor kat en hond is een heerlijk zachte deken en is geschikt voor kat en hond. Deze comfortabele deken van Lief is gemaakt van textiel en bestaat uit 2 delen. Hierdoor is het plaid aan te passen aan de ligplek van uw hond op de bank en is er voldoende plek op de (hoek)bank voor het gehele lichaam van uw hond. De grootte van de Lief! Plaid Unisex 150 x 100 cm - voor kat en hond is 150 x 100 cm. Het plaid is voorzien van een fleurige print van sterretjes, pootjes en hartjes. Met dit fijne plaid biedt u uw hond gegarandeerd een heerlijke ligplek op uw bank, terwijl uw bank beschermd wordt tegen haren en vuil.

  • Geschikt voor kat èn hond
  • Heerlijk zachte deken
  • Gemaakt van textiel
  • Aan te passen aan de ligplek van uw hond.
  • Ideaal voor op de bank
  • Afmeting: 150 x 100 cm

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Plaid Unisex voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricagefouten, op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie. 

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een mand voor uw kat? Kijk dan eens bij al onze Kattenmanden.