Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis

Productinformatie
Cote D'ivoire
€ 49,95
€ 49,95
Pura Vida
€ 49,95
€ 49,95

D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis is een fantastisch speelmeubel met mand voor uw kat(ten). 

  • Leuk, stevig speelmeubel voor katten
  • Uitgevoerd met zacht pluche
  • Speelmeubel en mand ineen

Meer informatie

D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis

D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis is een fantastisch speelmeubel met mand voor uw kat(ten). De buitenkant is van het meubel is bedekt met duurzaam jute, de randen van de gaten zijn afgewerkt met pluche. Bovenop de ton is een zachte pluche mand waarin uw kat lekker kan luieren. Dit speelmeubel staat garant voor urenlang plezier. 

Afmetingen: 34 x 34 x 72 cm. Let op! Dit is geen krabpaal.

Bij Brekz kunt u de beste kattenmandjes voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis tegen de scherpste prijzen.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 


 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een huisje voor uw kat? Kijk dan eens bij het D&D Ottoman One huisje voor de kat. Voor een overzicht van al onze kattenmandjes kijkt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
31-05-2018
4
4
4
4
4
Snel geleverd via DPD dus men kan de bezorgopties nog wijzigen.
10-07-2017
4
4
4
4
4
Super mooie krabton voor mooie prijs