Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(2)

PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik

Productinformatie
Per verpakking
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
€ 4,39 (€ 4,39/ct)
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
€ 4,39 (€ 4,39/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik zijn vervangende magnetische sleutels voor de kattenluiken van PetSafe.

  • Serie 400 en 900
  • Laat alleen uw kat binnen
  • Te bevestigen aan bandje

Meer informatie

PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik

PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik zijn vervangers van de magnetische sleutels van PetSafe. De hangers zijn te gebruiken bij de PetSafe Staywell 400 en 900 series. Met deze magneetsleutel kan uw kat het slot dat hoort bij dit systeem openmaken. Omdat uw kat de enige is met zo'n sleutel, komen er geen vreemde katten binnen. De sleutel is te bevestigen aan een kattenbandje. In een verpakking zitten twee stuks. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Petsafes missie is een betrouwbaar merk te zijn voor huisdierliefhebbers over de hele wereld. De belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Petsafe luistert naar de klanten door producten constant te verbeteren. De producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn ook nog eens erg praktisch. De kattenluiken zijn slim in elkaar gezet, waardoor u de controle hebt over wanneer welke kat binnenkomt. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.


Ander kattenluikaccessoire?

Bent u op zoek naar een kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken assortiment. Hier verkopen we onder andere het Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik. Deze is geschikt voor (dikke) deuren en muren. Ook bevat het een weerbestendige borstelrand. 


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
07-07-2019
1
2
3
4
5
vlotte communicatie en levering,jammer dat het artikel niet in voorraad was.
21-05-2019
1
2
3
4
5
Werken prima met kattenluik. Nadeel dat magnetische sleutel belletje aantrekt waardoor deze niet meer rinkelt en magneet gaat niet goed samen met een metalen eetbord. Maar waar deze voor bedoeld is werkt goed.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.