Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend OP is OP

Geel 0730380
€ 2,99
€ 2,39
€ 2,99
€ 2,39
Roze 0730381
€ 2,99
€ 2,39
€ 2,99
€ 2,39
Groen 0730382
€ 2,99
€ 2,39
€ 2,99
€ 2,39

Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend is een stevig en verstelbaar nylon kittenhalsbandje met een veiligheidssluiting, inclusief belletje.

  • halsbandje van stevige kwaliteit
  • voorzien van veiligheidssluiting
  • inclusief (vogelwerend) belletje

Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend

Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend is een kittenhalsbandje in een opvallende fluorescerende kleur. Het halsbandje is gemaakt van stevig nylon, wat u ervan verzekert dat het bandje zo lang mogelijk mee gaat. Het bandje is verstelbaar en voorzien van een veiligheidssluiting die bij trekken opengaat. Op deze manier wordt voorkomen dat uw kat ergens in verstrikt raakt en niet los kan komen. Hoewel uw kat het natuurlijk als liefdevol cadeautje ziet wanneer hij of zij u een vogeltje komt brengen, snappen wij dat u hier niet altijd even blij mee bent. Daarom hangt er voor de veiligheid van andere dieren (zoals bijvoorbeeld vogels) een klein belletje aan deze halsband. Op deze manier hoort de omgeving uw kat altijd tijdig aankomen. De kittenhalsband is in drie felle kleuren te verkrijgen: roze, groen en geel. U kunt het halsbandje dus naar smaak uitkiezen. Dankzij de Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend, een stevig maar veilig bandje, kunt u uw kat met een gerust hart alle avonturen tegemoet laten wandelen. Dit is voor uw kat dan wel avontuur onder een subtiel geklingel, om de echte jager iets in te tomen.

Bij Brekz kunt u de beste accesoires voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online kopen. Wanneer u de Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de meest voordelige prijs.  

Gebruiksaanwijzing Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend

Verstel de Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend gemakkelijk tot de juiste maat, zorg ervoor dat uw kat niet te gemakkelijk uit het halsbandje ontsnapt, maar doe het bandje ook niet te strak. Zorg ervoor dat u de halsband los genoeg doet zodat u één vinger tussen het bandje en de hals van de kitten kunt plaatsen. U klikt de sluiting gemakkelijk in elkaar.

Materiaal en andere productinformatie Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend

Merk: Beeztees
Materiaal: Nylon
Kleur: roze, geel of groen
Afmeting: Verstelbaar tussen 16 - 23 cm x 8 mm
Inclusief kattenbel

Op zoek naar iets anders?

De Beeztees Kittenhalsband Fluorescerend is een opvallende, stevige en veilige halsband voor uw kitten. Mocht u nou op zoek zijn naar iets minder opvallends, of wilt u juist het jachtinstinct van uw kat niet verstoren door middel van een belletje, dan biedt Brekz nog vele andere bandjes en tuigjes voor katten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Beeztees Kittentuig Joy. Niet wat u zocht? Voor andere bandjes of tuigjes kunt u de pagina Kattenhalsbandjes en tuigjes raadplegen. 


4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
29-07-2018
4
4
4
4
4
Leuk bandje, laat alleen erg gemakkelijk los Niet handig om kitten aan lijntje buiten
04-10-2017
4
4
4
4
4
snel geleverd, goede kwaliteit
09-08-2017
4
4
4
4
4
Precies zoals ik het besteld heb