Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kattenbandje Envy Wild Forever voor de kat

Rood
€ 3,49
€ 3,49
Zwart
€ 3,49
€ 3,49
Wit
€ 3,49
€ 3,49

Kattenbandje Envy Wild Forever voor de kat is geschikt voor volwassen katten.

  • In 3 kleuren
  • Van nylon
  • Met belletje
  • Veiligheidssluiting

Kattenbandje Envy Wild Forever voor de kat

Kattenbandje Envy Wild Forever voor de kat is een halsband die verkrijgbaar is in drie mooie kleuren (wit, zwart en rood). Het bandje is voorzien van een belletje, zodat u en andere dieren weten dat uw kat zich in de buurt bevindt. Daarnaast bevat het ook een veiligheidssluiting met kliksysteem. Dit verkleint de kans dat uw kat het bandje kwijt raakt. 

De halsband is gemaakt van dubbelzijdig gestikt nylon voor extra stevigheid. Het Kattenbandje Envy Wild Forever voor de kat is geschikt voor volwassen katten. 
 

Nylon

Nylon is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en gemakkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk en dat maakt het extra geschikt voor een stevige halsband die niet snel kapot zal gaan.

Wilt u het Kattenbandje Envy Wild Forever voor de kat extra voordelig bestellen? Bij Brekz koopt u de beste kattenriemen gemakkelijk en goedkoop online.
 

Ander product?

Zoekt u ook nog op zoek naar een bijpassende lijn waarmee u uw kat kunt uitlaten? Bekijk dan ons assortiment Kattenhalsbanden en tuigjes. Hier vindt u onder andere de Looplijn 5 meter voor de kat.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
20-08-2018
4
4
4
4
4
Zit prima bij de poes betere sluiting En het belletje werkt naar behoren. Prijs - kwaliteit in goede verhouding