Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Looplijn 5 meter voor de kat

Productinformatie
Zwart OP is OP
€ 2,99
Beschikbaar 01 januari
€ 2,99

De Looplijn 5 meter voor de kat is een handige lijn die u kunt gebruiken wanneer u uw kat veilig naar buiten wil laten.

  • Lange lijn van vijf meter
  • Gemaakt van stevig en licht nylon
  • Bevat een ijzeren haak waarmee u de lijn aan elk soort halsband kunt bevestigen. 

Meer informatie

Looplijn 5 meter voor de kat

De Looplijn 5 meter voor de kat is een handige lijn waarmee u uw kat kunt uitlaten. Hij is bijvoorbeeld te gebruiken wanneer u uw kitten nog niet alleen buiten los wil laten lopen, maar hem wel dichtbij wilt houden. Met de Looplijn 5 meter voor de kat kan uw huisdier vrolijk buiten spelen, zonder dat het mogelijk is dat hij wegloopt. Ideaal voor in de tuin of in de buurt. 
 

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige lijn die dus niet snel kapot zal gaan.
 

Specificaties Looplijn 5 meter voor de kat

De Looplijn 5 meter voor de kat is erg lang en is verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, geel, rood, groen en zwart. De lijn is licht, wat een voordeel is voor u en uw kat. Het is gemaakt van nylon en is daarom sterk en zal niet snel kapot gaan. Het bevat een handige ijzeren haak, waarmee u de lijn aan elk soort halsband vast kunt maken.

Wilt u de looplijn 5 meter voor de kat extra voordelig bestellen? Koop hem dan bij ons! Want bij Brekz koopt u de beste looplijnen gemakkelijk en goedkoop online. 
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een bijpassende halsband? Bekijk dan ons Kassenhalsbandjes en tuigjes assortiment. Hier vindt u onder andere het Kattenbandje Elastiek. Deze is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
19-03-2018
4
4
4
4
4
Goede stevige lijn. Lengte volgens beschrijving.
24-05-2017
4
4
4
4
4
Prima product, alleen de kat weigert er aan te lopen...
22-02-2017
4
4
4
4
4
Een erg fijne lijn. Mijn kat is er erg blij mee, want nu kan ze op een veilige manier de hele tuit verkennen.