Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Lief! Kattentuig Girls voor katten

Productinformatie
Per stuk OP is OP
€ 10,99
€ 10,99

Lief! Kattentuig Girls voor katten is een leuk bruin tuigje met een roze binnenkant, geschikt voor alle soorten volwassen katten. 

  • Speciaal voor girls
  • Verstelbaar tuigje 
  • Gaat schuring tegen

Meer informatie

Lief! Kattentuig Girls voor katten

Lief! Kattentuig Girls voor katten is een leuk tuigje dat is geschikt is voor alle soorten volwassen katten. Deze variant is speciaal voor girls en heeft daarom de kleur roze aan de binnenkant. Het uiterlijk is leuk en modern. Aan de binnenkant is hij gevoerd, wat schuring over de huid tegengaat. Ook het handvat is gevoerd, waardoor het ook voor u comfortabel is om hem te gebruiken. Het product bestaat uit een tuigje en een looplijn. De lijn heeft een schattig hangertje met Lief! eraan. Het tuigje is verstelbaar. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenhalsbandjes en tuigjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Lief! Kattentuig Girls voor katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Afmetingen Lief! Kattentuig Girls voor katten

Lengte lijn: 130 cm
Maximale lengte borst: 35 cm
 

Ander kattentuigje? 

Bent je op zoek naar zo'n tuigje, alleen dan voor kittens? Bekijk dan onze Kattenhalsbandjes en tuigjes pagina. Hier verkopen we onder andere het Lief! Kittentuig Girls voor kittens. Deze is geschikt om uw kind en kittens mee op pad te sturen.