Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Lief! Kattentuig Boys voor katten

Productinformatie
Per stuk
€ 10,99
Beschikbaar 30 april
€ 10,99

Lief! Kattentuig Boys voor katten is een verstelbaar kattentuig met looplijn dat geschikt is voor alle volwassen katten.

  • Leuk kattentuig
  • Voor volwassen katten
  • Met looplijn van 130 cm

Meer informatie

Lief! Kattentuig Boys voor katten

Lief! Kattentuig Boys voor katten is een kattentuig met looplijn dat geschikt is voor alle volwassen katten. U kunt dit tuigje gebruiken tijdens het wandelen met uw kat en het biedt ook bescherming wanneer u uw kat meeneemt in de auto. Dit leuke kattentuig is gemaakt van bruin en blauw leer met een blauwe sterrenprint. Dit geeft het product een jongesachtige uitstraling.

De meegeleverde lijn van 130 cm lang heeft een hangertje en label met Lief! eraan. Het kattentuig is verstelbaar waardor het geschikt is voor alle volwassen katten. De lijn kan met een stevige karabijnhaak worden bevestigd aan het tuigje. Door deze handige haak kunt u uw kat gemakkelijk even los of juist aan de lijn laten lopen.

  • Leuk kattentuig van bruin met blauw leer en sterrenprint
  • Looplijn van 130 cm
  • Verstelbaar in maat dus geschikt voor iedere volwassen kat
  • Handig voor tijdens wandelingen of autoritten
     

Bij Brekz kunt u de beste kattenhalsbandjes en tuigjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Lief! Kattentuig Boys voor katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!  
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Lief! Kattentuig Boys voor katten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenhalsbandjes en -tuigjes. Hier vindt u onder andere het Lief! Kittentuig Girls voor kittens en het Beeztees Kattentuig met kliksysteem.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
15-05-2019
4
4
4
4
4
Op 1 mei deed ik een bestelling voor een totaalbedrag van 126,09 €. Vandaag 15 mei nog steeds niets ontvangen! Ik stuurde een mail met de vraag waar mijn vracht bleef maar krijg van BREKZ geen reactie.
15-07-2018
4
4
4
4
4
Veilig riempje, poesjes kunnen zich er niet mee ophangen