Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biokat's White Dream classic kattengrit

Productinformatie
12 liter
€ 12,95 (€ 1,08/l)
€ 11,65 (€ 0,97/l)
€ 12,95 (€ 1,08/l)
€ 11,65 (€ 0,97/l)
2 x 12 L
€ 23,95
€ 21,55
Meest verkocht
€ 23,95
€ 21,55

Biokat's White Dream Classic kattengrit is een wit klontvormende kattenbakvulling en is gemaakt van natuurlijke klei.

  • Snel werkende en langdurige geurbinding
  • Vormt vlakke en stevige klonten
  • Stofvrij

Meer informatie

Productinformatie Biokat's White Dream Classic kattengrit

Biokat's White Dream Classic kattengrit is een klontvormende kattenbakvulling, gemaakt van natuurlijke klei. Biokat's kattengrit is afgestemd op de hoge eisen van hygiëne. Door de witte natuurklei kunt u de bak eenvoudig controleren op urine, omdat vuile plekken in de kattenbak zeer snel worden herkend. Biokat’s White Dream onderscheidt zich door een snel werkende en langdurige geurbinding. Dankzij het zeer hoge absorptievermogen nemen de kleine korrels een veelvoud van hun eigen gewicht op en zorgen ze zo voor een extra lange gebruiksduur. De kattenbakvulling vormt vlakke en stevige klonten, die snel en eenvoudig kunnen worden verwijderd. Daardoor blijft de rest van de kattenbak lang schoon en fris. White Dream van Biokat’s is daarnaast nagenoeg stofvrij. Het grit is dus ook geschikt voor gevoelige katten. Al met al zorgt Biokat’s voor een hygiënische en langdurig schone kattenbak!

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biokat's White Dream Classic kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Zoekt u een 100% natuurlijke, biologische kattenbakvulling? Kijk dan eens naar Cats Best Oko Plus Kattengrit. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al ons kattengrit.