Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biokat's Diamond Care Vet Line Attracting & Calming kattengrit

Productinformatie
10 liter
€ 10,49 (€ 1,05/l)
€ 9,44 (€ 0,94/l)
€ 10,49 (€ 1,05/l)
€ 9,44 (€ 0,94/l)
2 x 10 liter
€ 18,95 (€ 0,95/l)
€ 17,05 (€ 0,85/l)
Meest verkocht
€ 18,95 (€ 0,95/l)
€ 17,05 (€ 0,85/l)

Biokat's Diamond Care Vet Line Attracting & Calming kattengrit bevat een speciale, rustgevende geurstof die helpt om een veilig en vertrouwd gevoel te creëren bij de kat.

  • Specifieke geurstof die katten aantrekt en kalmeert
  • 99% stofvrij
  • Met natuurlijke actieve kool van kokosnootschalen

Meer informatie

Productinformatie Biokat's Diamond Care Attracting & Calming kattengrit

Biokat's Diamond Care Vet Line Attracting & Calming kattengrit is een kattenbakvulling met een soortspecifieke geurstof die katten aantrekt en kalmeert. Deze rustgevende geurstof kan de kat helpen om de kattenbak te vinden ondanks moeilijke of stressvolle situaties.

Soms kan het voorkomen dat een kat de kattenbak niet meer gebruikt als reactie op of teken van stress, bijvoorbeeld na een verhuizing of als er een heftige verandering heeft plaats gevonden. Biokat's Attracting & Calming kattenbakkorrels helpen om een veilig en vertrouwd gevoel te creëren. Biokat's Diamond Care is ook ideaal voor jonge katten die nog moeten leren hoe ze een kattenbak moeten gebruiken en zo gemakkelijker getraind kunnen worden.

De natuurlijke, actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen. Actieve kool is een zeer poreus koolstoflichaam met een enorm binnenoppervlak. Geurstoffen zijn door speciale fysieke krachten stevig aan de actieve kool gebonden. Dit kattengrit is voor 99% stofvrij. Daarom is het grit ook geschikt voor gevoelige katten, evenals voor jonge, oudere en/of gestresste katten.

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het rustgevende kattengrit Biokat's Diamond Care Attracting & Calming tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Zoekt u een 100% natuurlijke kattenbakvulling? Kijk dan eens naar Cats Best Oko Plus Kattengrit. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al ons kattengrit.