Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Biokat's Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom kattengrit

Productinformatie
10 liter
€ 8,49 (€ 0,85/l)
€ 7,64 (€ 0,76/l)
€ 8,49 (€ 0,85/l)
€ 7,64 (€ 0,76/l)
2 x 10 liter
€ 15,95 (€ 0,80/l)
€ 14,35 (€ 0,72/l)
Meest verkocht
€ 15,95 (€ 0,80/l)
€ 14,35 (€ 0,72/l)

Biokat's Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom kattengrit is een klontvormende kattenbakvulling van 100% natuurlijke klei.

  • Vormt bijzonder sterke klonten
  • Bestaat uit 100% natuurlijke klei
  • Met een frisse geur van katoenbloesem

Meer informatie

Productinformatie Biokat's Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom

Biokat's Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom is een grofkorrelige en klontvormende kattengrit met de frisse geur van katoenbloesem met een vleugje jasmijn. Deze kattenbakvulling is gemaakt van 100% natuurlijke klei en staat bekend om de AromaProtect Formula. Dit vangt op betrouwbare wijze onaangename geurtjes op, zodat het huis zo fris mogelijk blijft ruiken. De AromaProtect Formula van Biokat's zorgt daarmee voor een optimale hygiëne en een langdurige geurbinding. De 3in1 van Biokat's bestaat uit drie verschillende korrelgroottes. Al deze diverse korrels leveren elk hun eigen bijdrage. De grote korrels absorberen vloeistof en nare geurtjes op dezelfde manier als een spons. De middelgrote korrels vormen bijzonder sterke klonten, zodra deze in contact komen met vloeistof. De kleine korrels vergroten de effectiviteit; ze verdelen zich door al het grit en ondersteunen de middelgrote en grote korrels om optimale prestaties te leveren.

Biokat’s Classic Fresh kattenbakvulling heeft nog een voordeel: Het vervuilde grit kan heel eenvoudig uit de kattenbak worden geschept. Dit bespaart u tijd en moeite, want de kattenbak hoeft minder vaak te worden verschoond.

Om het beste resultaat te bereiken dient u het kattengrit tijdens het vullen van de kattenbak gelijkmatig te mengen. Vervuilde vulling kan bij het normale huishoudelijke afval worden gedaan. Niet door de wc spoelen!

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakvullingen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biokat's Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar Biokat's met een andere geur? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Biokat's Classic Fresh 3in1 babypoedergeur. Voor alle overige merken en varianten kunt u kijken op de pagina met alle kattenbakvullingen.