Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vico Easy Clean Kattenbak Pakket

Productinformatie
1 pakket
€ 28,75
€ 24,99
€ 28,75
€ 24,99

Met dit Vico Easy Clean Kattenbak Pakket haal je in één keer alles in huis dat je nodig hebt voor de kattenbak voor jouw kat. Dit pakket bestaat uit:

  • 1 donkergrijze Vico Easy Clean kattenbak met filter;
  • 5 liter Purly silica kattengrit Classic;
  • 1 doosje Katfresh Kattenbakgeurverdrijver

Meer informatie

Met dit Vico Easy Clean Kattenbak Pakket haal je in één keer alles in huis dat je nodig hebt voor de kattenbak voor jouw kat. Dit kattenbakpakket bestaat uit een Vico Easy Clean kattenbak met filter, 4,3 kg Cats Best Oko Plus kattengrit en 1 doosje Katfresh Kattenbakgeurverdrijver.

Kattenbak Vico Easy Clean is een handige kattenbak met kap, klep en handvat . Het actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes zodat de ruimte waarin de bak staat fris blijft ruiken. Doordat de voorkant een opklapbaar gedeelte heeft wordt het schoonmaken erg eenvoudig gemaakt. De bak bevat een dubbele rand en houdt hiermee de kattenbakvulling en ontlasting in de bak wanneer uw kat aan het graven is of de bak wilt verlaten. De Easy click sluitingen helpen om de kap snel los- en vast te maken en dankzij het handvat verplaatst u de bak snel en eenvoudig.

Purly silica kattengrit Classic 5 liter is het ideale alternatief voor traditioneel kattenbakgrit omdat het voordelig en stofvrij is. Daarnaast is er geen parfum toegevoegd en is dus de beste neutrale keuze.

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver is dé ideale manier om de lucht rond de kattenbak schoon en geurvrij te houden. Dankzij de zakjes granulaat in de geurverdrijver worden vieze geuren en ammoniakluchtjes geabsorbeerd en houdt u de lucht schoon. Wilt u graag uw woonomgeving vrij houden van vieze luchtjes en toch genieten van uw kat? Dan is Katfresh kattenbakgeurverdijver echt een aanrader!