Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond

Productinformatie
Antraciet
€ 4,49
€ 4,49

De Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond 41 x 25 cm zorgt ervoor dat uw kat niet al het kattengrit door het huis uitloopt. Geschikt voor alle kattenbakken en alle soorten kattengrit. Antislip en gemaakt van kunstof (PVC).


Meer informatie

Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond

Met de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond  zorgt u ervoor dat uw kat niet al het kattengrit door het huis uitloopt en u uw huis netjes houdt. Deze voorlegmat is gemaakt van kunststof (PVC) en is geschikt voor alle kattenbakken en alle soorten kattengrit. De mat heeft een antislip laag aan de onderkant. Hiermee blijft de mat altijd op zijn plek. De grootte van de mat is 41 x 25 cm en verkrijgbaar in de kleur antraciet.

  • Houdt uitloop van kattengrit door het huis tegen
  • Geschikt voor alle kattenbakken en kattengrit
  • Gemaakt van kunststof (PVC)
  • Met antislip
  • Verkrijgbaar in de kleur antraciet
  • Afmetingen 41 x 25 cm

Bij Brekz kunt u de beste voorlegmatten voor de kattenbak van uw kat goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere voorlegmat voor uw kat? Kijk dan snel op de overzichtspagina Kattenbakken en toebehoren. Bent u nog op zoek naar andere kattenaccessoires? U vindt ons gehele assortiment op onze site.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
07-10-2018
1
2
3
4
5
handig voor de kattenbak, goede keuze.