Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

Productinformatie
Per stuk
€ 35,49 (€ 35,49/ct)
€ 35,49 (€ 35,49/ct)

De Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem heeft een handig scheidingssysteem voor duurzaam gebruik van kattenbakvulling. Door middel van 2 bakken en 1 zeef is het schoonmaken van de kattenbak snel en eenvoudig. Door het Easy-Click systeem zitten de bakken en de omranding stevig op elkaar. 

  • Afmetingen: 47cm X 26cm X 59cm
  • Kleur: grijs met wit
  • 2 bakken en 1 zeef

Meer informatie

Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

De Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem is niet alleen zeer handig om schoon te maken, maar het bespaart u ook zeer veel kattenbakvulling. De kattenbak is speciaal ontworpen als 3 afzonderlijke bakken die in elkaar gestapeld zijn. In de bovenste kattenbak wordt de kattenbakvulling geplaatst. Wanneer u de kattenbak wilt verschonen, giet u eenvoudig de vulling over in de middelste bak dat fungeert als zeef. De schone, niet-geklonterde kattengrit valt door de zeef in de onderste bak. Het geklonterde kattengrit en ontlasting blijven achter in de zeef en zijn daardoor eenvoudig weg te gooien. Het schone, gezeefde grit kunt u hergebruiken, nadat u de bakken weer in elkaar gestapeld heeft. 
De 3 bakken in deze kattenbak komt in verschillende kleurcombinaties, zodat u de bakken makkelijk uit elkaar kunt houden. 
De bak is voorzien van een Easy-Click sluiting om de boven- en onderzijde gemakkelijk en snel van elkaar los te kunnen maken. 
Dankzij de rand blijft het kattengrit in de bak.

Bij Brekz kunt u kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

  • Eenvoudig kliksysteem om de diverse delen los van elkaar te maken
  • Zeer snel schoonmaken dankzij de zeef
  • Helpt enkel gebruikt kattengrit te verwijderen
  • Zeer duurzaam

Ander product?
Heeft u toch liever een afgesloten kattenbak voor uw kat? Kijk dan eens naar de Kattenbak Diego met filter. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.