Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kattenbak Berto Top Taupe

Productinformatie
Per stuk
€ 26,25 (€ 26,25/ct)
€ 26,25 (€ 26,25/ct)

Kattenbak Berto Top Taup is een handig 3-delig kattenbak met scheidingssysteem.

  • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
  • 2 onderbakken en 1 zeef voor snel en eenvoudig verschonen van de kattenbak
  • Afmetingen: 39cm X 42cm X 59cm 

Meer informatie

Kattenbak Berto Top Taupe

Deze Kattenbak Berto Top Taupe is een handige 3-delige kattenbak met scheidingssysteem. De kattenbak is niet alleen zeer handig om schoon te maken, maar het bespaart ook nog eens veel kattenbakvulling. De kattenbak is speciaal ontworpen als 3 afzonderlijke bakken die in elkaar gestapeld zijn. In de bovenste bak wordt de kattenbakvulling geplaatst. Wanneer u de kattenbak wilt verschonen, giet u eenvoudig de vulling over in de middelste bak dat fungeert als zeef. Het schone, niet-geklonterde kattengrit valt door de zeef in de onderste bak, terwijl het geklonterde kattengrit en ontlasting achterblijft en hierdoor eenvoudig weg te gooien is. Het schone, gezeefde grit kunt u hergebruiken, nadat u de bakken weer in elkaar gestapeld heeft. 

De 3 bakken in deze kattenbak komt in verschillende kleurcombinaties, zodat u de bakken makkelijk uit elkaar kunt houden. De bak is voorzien van een Easy-Click sluiting om de boven- en onderzijde gemakkelijk en snel los- en vast te kunnen maken. Bovenin de bak zit een actief koolfilter om geurtjes te neutraliseren. Het handvat bovenop zorgt ervoor dat de bak makkelijk te verplaatsen is.

Bij Brekz kunt u diverse varianten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Berto Top Taupe tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kattenbak Berto Top Taupe

  • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
  • 3 afzonderlijke bakken waaronder 1 zeef voor snel en eenvoudig verschonen van de kattenbak
  • Zuinig gebruik van kattenbakvulling
  • Afmetingen: 39cm X 42cm X 59cm
     

Ander product?

Zoekt u toch liever een standaard kattenbak variant? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kattenbak Vico Easy Clean met filterVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle kattenbakken.


Reviews
4
4
4
4
4
3.6 / 5 (7)
16-12-2019
1
2
3
4
5
Mooi systeem, ziet er netjes uit.
04-06-2019
1
2
3
4
5
Ik vind het perfect om mee te werken
07-10-2018
1
2
3
4
5
Toch wel makkelijk die zeef, waar ik eerst elke keer met een schepje bezig was gaat nu veel sneller!
24-07-2018
1
2
3
4
5
Deze kattenbak bevat een aantal ontwerpfouten die de makers onmogelijk over het hoofd hebben kunnen zien. Ze hebben het gewoon met gebreken en al op de markt gezet. - De clips aan de zijkanten zitten er niet goed op en als ze los zijn vallen ze er zomaar af. Ze zijn dan bovendien erg lastig weer "vast" te zetten. Prutswerk. - Het koolstoffilter dient aan de binnenkant van de bak bovenin het roostertje te worden geplaatst, maar hij hangt vrij waardoor de kat erbij kan. Mijn kat had deze dan ook direct weer verwijderd en vernield zodat terugplaatsen onmogelijk was. - Het plastic van de boven- en onderbakken is vrij dun. Hierdoor behoudt het plastic niet optimaal vorm en past de bovenkant niet geweldig op de onderkant. Tevens loopt het klapdeurtje daardoor aan tegen de zijkant. Bij levering door Brekz heeft men besloten om de onderbakken op de kop in de bovenbak te duwen. Hierdoor was het plastic extra vervormd (inclusief witte buigstreepjes in het plastic). Niet weer doen Brekz!
20-01-2020
1
2
3
4
5
A peine installée déjà étrennée mon chat l adore très facile de nettoyage pas d odeur simplement prendre de la bonne litière

Translate to English

06-11-2018
1
2
3
4
5
livraison très rapide..... dommage que le couvercle soit arrivé cassé !!.... sinon très satisfaite de l'utilité du produit...

Translate to English

04-10-2018
1
2
3
4
5
Absolument mécontente Je vous ai envoyé 2 mails pour vous demander le retour de ma commande et je n ai toujours pas de reponse Le délai va bientôt être dépassé je vais donc garder ce bac à litière qui ne convient pas Je ne recommanderai rien d autre que des croquettes

Translate to English