Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Josera kattenvoer 

Helaas zal Josera Kattenvoer binnenkort niet meer worden verkocht bij Brekz. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat je je kat nog steeds de beste voeding geeft, raden wij je als alternatief de volgende merken aan: - Nutrivet - Nutram - Caracroc - Prins
Lees meer ..

Helaas zal Josera Kattenvoer binnenkort niet meer worden verkocht bij Brekz. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat je je kat nog steeds de beste voeding geeft, raden wij je als alternatief de volgende merken aan:
- Nutrivet
- Nutram
- Caracroc
- Prins

Josera kattenvoer

Voor een gezonde en milieuvriendelijke kattenvoeding kiest u voor de producten voor Josera kattenvoer. Voor Josera zijn kwaliteit en duurzaamheid van groot belang. Hierbij staan de belangen van mens, dier en milieu voorop. De voeding van Josera kattenvoer is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en bevat geen tarwe, soja, suiker en genetisch gemodificeerde grondstoffen. Ook zijn er geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Josera zorgt voor nauwkeurige tests van zowel de grondstoffen als de eindproducten zodat alleen de allerbeste producten verkocht worden.

  • Goede kwaliteit en duurzaam
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Geslecteerde ingrediënten
  • Bevat geen tarwe, soja en suiker
  • Zonder genetische modificatie
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Nauwkeurig getest

Bij Brekz kunt u verschillende soorten Josera kattenvoer eenvoudig en voordelig online bestellen. Bekijk hieronder ons aanbod aan kies uw product!

De houdbaarheid van Josera kattenvoer staat op de verpakking vermeld.

Assortiment Josera kattenvoer

U kunt kiezen voor Josera Culinesse kattenvoer voor volwassen katten die erg kieskeurig zijn. De voeding vermindert de vorming van haarballen en zorgt voor gezonde nieren en urinewegen. Josera Minette kattenvoer is voeding voor kittens en dragende of zogende katten. Deze voeding zorgt voor een gezonde groei en een sterk immuunsysteem. Josera Léger kattenvoer is een vetarme voeding voor oudere katten en katten met overgewicht. Dit product zorgt voor gezonde urinewegen en vermindert haarballen. Voor echte lekkerbekken is er ook nog Josera Classic kattenvoer met vis.  

Andere voeding dan Josera kattenvoer?

Bij Brekz kunt u ook kiezen voor de voeding van Fokker voor zowel jonge als volwassen katten. Voor katten met haarballen kunt u de voeding van Hill's anti-hairball bestellen. Bekijk hier ook de voeding voor drachtige katten en kittens.

Terug