Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Josera hondenvoer

Helaas wordt Josera hondenvoer niet meer worden verkocht bij Brekz. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat je je hond nog steeds de beste voeding geeft, raden wij je als alternatief het volgende populaire merk aan: Seberus
Lees meer ..

Helaas wordt Josera hondenvoer niet meer worden verkocht bij Brekz. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat je je hond nog steeds de beste voeding geeft, raden wij je als alternatief het volgende populaire merk aan:

Seberus
Seberus hondenvoer is verkrijgbaar in de smaken Fresh Salmon (verse zalm), Fresh Lamb (verse lam), Lamb & Potato (lam & aardappel), Chicken & Potato (kip & aardappel) of Fresh Chicken (verse kip). Welke smaak kiest u? Wilt u uw hond verwennen? Bestel dan een Seberus probeerpakket! Zo heeft u alle smaken in huis en weet u snel welke smaak uw viervoeter prefereert.

Josera hondenvoer

Josera gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit om hondenvoeding te maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van genetisch gemodificeerde ingrediënten en worden geen tarwe, soja en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Om de kwaliteit van de producten optimaal te houden, worden alle ingrediënten zorgvuldig geanalyseerd voordat ze gebruikt worden. Josera heeft vier productlijnen: Mini (roze verpakking) voor kleine hondenrassen, Daily (bruine verpakking) voor dagelijkse voeding, Special (blauwe verpakking) voor speciale behoeften en Nature groene verpakking) met originele recepten uit de natuur. Bij Brekz verkopen wij verschillende producten van Josera uit alle vier de lijnen en voor zowel puppy's, volwassen honden als oudere honden.

  • Voeding van hoge kwaliteit
  • Bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten
  • Bevat geen tarwe, soja en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen 
  • Verkrijgbaar als dagelijkse, kleine, speciale en natuurlijke voeding
  • Voeding voor puppy's, volwassenen honden en oudere honden beschikbaar

Bij Brekz kunt u diverse soorten Josera hondenvoer kopen. Bekijk hieronder onze veelzijdige aanbod en bestel uw keuze gemakkelijk en goedkoop online. 

De houdbaarheid van Josera hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij regelmatig gebruik.

Assortiment Josera hondenvoer

Josera Mini
Van Josera Mini verkopen wij Miniwell hondenvoer voor volwassen honden tot 10 kg. Dit voer bestaat uit kleine brokjes met een heerlijke smaak. De voeding houdt de huid en vacht gezond en vermindert tandsteen.

Josera Daily
Van Josera Daily verkopen wij Optiness hondenvoer en Festival hondenvoer voor volwassen honden. Beide houden de botten gezond. Voor puppy's hebben wij Kids hondenvoer dat een gezonde ontwikkeling van het hart, de botten en de darmen ondersteunt. Voor oudere honden kunt u kiezen voor Balance hondenvoer. Deze voeding bevat weinig vet en is afgestemd op de stofwisseling van oudere honden.

Josera Special
Voor volwassen honden verkopen wij van Josera Special Energy hondenvoer. Deze is geschikt voor actieve honden die veel energie en proteïne nodig hebben. De Sensi Plus hondenvoeding is geschikt voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering.Voor puppy's hebben wij Family Plus hondenvoer met veel energie en proteïne. 

Josera Nature
Van Josera Nature bestelt u voor volwassen of oudere honden met een graanintolerantie Zalm & Aardappel hondenvoer. Deze voeding is licht verteerbaar en glutenvrij. Voor puppy's hebben wij van de Naturelijn Youngster hondenvoer. Ook deze is graanvrij, licht verteerbaar en goed voor botten en gewrichten.

Andere voeding dan Josera hondenvoer?

Ook voor vele andere merken natuurlijke hondenvoeding kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook een ons aanbod van Biofood of Renske. Voor een geheel overzicht aan hondenvoeding bekijkt u ons overzicht van merken hondenvoer

Terug