Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly Tug-n-Toss Ball Small (10 cm) Hond

Rood
€ 10,95
€ 10,95

Jolly Tug-n-Toss Ball Small 10 cm voor honden is sterk en duurzaam speelgoed, voor de enthousiaste hond die van spelletjes houdt.

  • Deukt in en blaast op 
  • Lekkere geur
  • Drijft en stuitert 

Jolly Tug-n-Toss Ball Small 10 cm voor honden

Jolly Tug-n-Toss Ball Small 10 cm voor honden is een speelbal die indeukt en zichzelf weer opblaast wanneer ermee gespeeld wordt. Het handvat maakt de bal perfect om apporteerspelletjes mee te doen. De stuiterende en drijvende eigenschappen maken dit speeltje ideaal om nog veel meer andere spellen mee te doen. Het product heeft een lekker geurtje, waardoor hij minder snel de bekende hondengeur zal krijgen. Het merk Jolly Pets staat vooral bekend om hun sterke en duurzame speelgoed. Deze Tug-n-Toss Ball is gemaakt van polyethyleen, een sterke stof waardoor de bal grotendeels bijtbestendig is. Hij is echter niet geschikt voor honden die de neiging hebben om hun speelgoed met geweld te verscheuren. Bij Brekz verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

  • Deukt in en blaast zichzelf weer op wanneer ermee gespeeld wordt
  • Perfect voor apporteerspelletjes 
  • Heeft drijvende en stuiterende eigenschappen 
  • Met een lekkere geur
  • Sterk en duurzaam speelgoed, maar niet onverwoestbaar
     

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jolly Tug-n-Toss Ball Small 10 cm voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Jolly Pets 

Dit bedrijf focust zich vooral op kwaliteit en duurzaamheid van alle producten die ze produceren. Ze zijn constant bezig om nieuwe producten te ontwikkelen die innovatief zijn en met de tijd gaan. Zo is er voor alle soorten en maten honden iets wils. Waar Jolly Pets vooral om bekend staan, is hun sterke en onverwoestbare speelgoed. De ballen worden bijvoorbeeld niet alleen voor honden gebruikt, maar ook voor leeuwen, beren en olifanten in dierentuinen! 
 

Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar speelgoed voor uw hond, dat wel praktisch onverwoestbaar is? Bekijk dan ons Jolly speelgoed assortiment. Hier verkopen we Push en Play ballen in verschillende maten. Deze zijn zeer geschikt voor honden die geneigd zijn om alles kapot te maken. Een voorbeeld van zo'n bal is de Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) hond. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gevuld worden met zand of water.