Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden

Blauw OP is OP
€ 14,49
€ 14,49
Rood
€ 14,49
€ 14,49

Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden is een bal van stevig polyurethaan die zich vanzelf weer opblaast en is geschikt voor honden.

  • Van bijtbestendig polyurethaan
  • Blaast vanzelf weer op
  • Stuitert en drijft

Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden

Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden is een bal van stevig polyurethaan die zich vanzelf weer opblaast en is geschikt voor honden. Deze bal is gemaakt van bijtbestendig polyurethaan en blaast zich vanzelf weer op wanneer dat nodig is. Het handvat maakt hem ideaal voor apporteren, te meer omdat de bal ook stuitert. Gaat de Jolly Tug-n-Toss Ball te water, dan blijft hij moeiteloos drijven. De bal heeft tevens een aantrekkelijk geurtje, waardoor uw hond er graag mee zal spelen. De maat van deze Jolly Tug-n-Toss Ball is medium (15 cm); hierdoor is hij geschikt voor honden van rassen van gemiddelde grootte.
Dit product is verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.

  • Fleurige, stevige bal van bijtbestendig polyurethaan voor uw hond
  • Blaast zich vanzelf weer op
  • Blijft drijven
  • Met handvat, voor gemakkelijk apporteren
  • Heeft een geurtje
  • Geschikt voor hondenrassen van gemiddelde grootte

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bal met een touw? Kijk dan eens bij de Jolly Ball Romp-n-Roll small (10 cm) hond. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
08-06-2017
4
4
4
4
4
Een geweldige bal voor onze onstuimige hond (Boxer). Zijn tanden kan hij erin zetten en is niet kapot. Het vult zich weer met lucht tot ronde bal. ****Ook in het water een topbal!! Soepel materiaal, wat zijn tanden, neus en mond beschermd bij wild/hard spelen. Voor ons de uitvinding onder de ballen voor honden. Onze hond kan er 1 jr mee spelen. Topper in hondenballen!!