Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly Ball Romp-n-Roll medium (15 cm) voor honden

Blauw OP is OP
€ 16,99
€ 16,99
Rood
€ 16,99
€ 16,99

Jolly Ball Romp-n-Roll medium 15 cm voor hondenis een sterk product, waar zonder problemen enthousiast en ruw mee gespeeld kan worden. 

  • Duurzaam en stevig
  • Voor gemiddelde honden
  • Twee verschillende kleuren

Jolly Ball Romp-n-Roll medium 15 cm voor honden

Jolly Ball Romp-n-Roll medium 15 cm voor honden is een duurzaam en sterk product voor honden die er van houden om enthousiast met hun speelgoed te spelen. De harde stof en de gladde ronde vorm zorgen ervoor dat uw hond op de bal kan bijten zonder dat deze kapot gaat. Ook kan er zonder problemen hard mee gegooid of tegenaan geschopt worden. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Het touw is ook erg sterk en kan vrij bewegen in de bal, maar de twee onderdelen kunnen niet los van elkaar raken. Deze medium variant heeft een doorsnede van 15 centimeter en is daarom geschikt voor honden met een gemiddelde grootte. Wanneer u hem geeft aan te grote honden, kan dit wel beschadiging aan het speelgoed opleveren. Een te kleine hond kan moeite hebben om er mee te spelen. Verkrijgbaar in de vrolijke kleuren blauw en rood. 
Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

  • Duurzaam en sterk product, dat niet snel kapot zal gaan
  • De harde stof en gladde vormen zorgen ervoor dat er op gebeten kan worden
  • Geschikt voor gooien en schoppen
  • Voor honden met een gemiddelde grootte
  • Verkrijgbaar in twee leuke kleuren 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jolly Ball Romp-n-Roll medium 15 cm voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Jolly Pets 

Jolly Pets focust zich vooral op kwaliteit en duurzaamheid van alle producten die ze produceert. Dit bedrijf is constant bezig om nieuwe producten te ontwikkelen die innovatief zijn en met de tijd meegaan. Zo is er voor alle soorten en maten honden iets wils. Waar Jolly Pets vooral om bekend staat, is het sterke en onverwoestbare speelgoed. De ballen worden bijvoorbeeld niet alleen voor honden gebruikt, maar ook voor leeuwen, beren en olifanten in dierentuinen! 


Andere speelbal?

Bent u op zoek naar een andere speelbal voor uw hond? Bekijk dan de rest van ons Jolly speelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Jolly Ball Teaser Ball M voor honden. Deze rolt onvoorspelbaar verschillende kanten op. 


4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
28-08-2018
4
4
4
4
4
De touw iets te fijn of net niet sterk genoeg voor onze hond en tov de bal.
17-05-2018
4
4
4
4
4
Dit is 1 van de lievelingsspeelgoedjes van onze labrador! En deze bal gaat zolang mee ! Een echte aanrader voor binnen en buiten
25-04-2017
4
4
4
4
4
Heel veel plezier van deze bal