Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) hond

Blauw OP is OP
€ 21,99
€ 21,99
Rood
€ 21,99
€ 21,99

Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) voor honden is een sterke bal met een touw en is geschikt voor honden van gemiddelde tot wat grotere rassen.

  • Sterke bal
  • Met touw voor apporteren
  • Voor gemiddelde en wat grotere hondenrassen

Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) voor honden 

Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) voor honden is een sterke bal met een touw en is geschikt voor honden van gemiddelde tot wat grotere rassen. Deze sterke bal kan naar hartelust worden weggegooid- of geschopt. Door de bal heen is een touw gemonteerd die er niet uit kan en de bal uitermate geschikt maakt voor apporteren. U wordt aangeraden de maat van de bal aan te passen aan de grootte van uw hond. Deze bal is in M/L (medium/large) en is dus geschikt voor honden van gemiddelde grootte en honden van wat grotere rassen. De Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) voor honden is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw.

  • Zeer sterke bal 
  • Een touw is door de bal getrokken, voor gemakkelijk apporteren
  • Geschikt voor honden van wat gemiddelde en wat grotere rassen
  • Verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Ball Romp-n-Roll medium tot large (20 cm) hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zeer sterke bal van polyurethaan? Kijk dan eens bij de Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) hond. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (5)
19-12-2018
4
4
4
4
4
Grote mooie bal en zeer stevig. Door de grote krijgt onze Stafford de bal ook gelukkig niet kapot!
20-06-2018
4
4
4
4
4
Super voor actieve honden
21-12-2017
4
4
4
4
4
Ons bestelling is heel vlot verlopen
04-08-2017
4
4
4
4
4
Een eerdere bal zonder touw was het handvat snel kapot gebeten. Ben benieuwd hoelang de knopen er in blijven.
26-07-2017
4
4
4
4
4
Geweldig artikel, voor allebei mijn honden eentje gekocht, ze spelen er vaak mee en je kunt de ballen een flink eind weggooien. (ook leuk in het water)