Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly Ball Push and Play Medium (25 cm) hond

Rood
€ 22,99
€ 22,99

Jolly Ball Push and Play Medium (25 cm) voor de hond is een zeer sterke speelgoedbal en is geschikt voor iedere hond.

  • Praktisch onverwoestbaar
  • Ideaal voor buitenactiviteiten
  • Te vullen met zand of water

Jolly Ball Push and Play Medium (25 cm) voor de hond

Jolly Ball Push and Play Medium (25 cm) voor de hond is een zeer sterke speelgoedbal en is geschikt voor iedere hond. De bal is vrijwel onverwoestbaar en is daarom extra geschikt voor honden die alles kapot maken wat ze in hun bek krijgen. Hij is zelfs zo sterk dat grote versies van de Jolly Ball Push and Play ook wel worden gebruikt in dierentuinen, door bijvoorbeeld olifanten, leeuwen en beren. De combinatie van bijtbestendig, hard polyurethaan en de gladde afwerking maken deze bal het ideale speelgoed voor uw hond. Aangeraden wordt om een bal aan te schaffen die aansluit op de grootte van uw hond, zodat het product extra lang meegaat. 

  • Vrijwel onverwoestbare speelbal
  • Gemaakt van bijtbestendig polyurethaan
  • Gechikt voor iedere hond
  • Ideaal voor buitenactiviteiten
  • Te vullen met zand, gravel of water

 

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Ball Push and Play Medium (25 cm) hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bal met handvat? Kijk dan eens bij de Jolly Tug-n-Toss Extra Large (25 cm) voor honden. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.


4
4
4
4
4
2 / 5 (1)
01-01-2018
4
4
4
4
4
Bezorg bedrijf zeer slecht