Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden

Rood
€ 15,49
Beschikbaar 31 mei
€ 15,49

De Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden is een zelfopblazend speeltje in de vorm van een bal en is geschikt voor iedere hond.

  • Blaast zichzelf op
  • Stuitert en blijft drijven
  • Heeft een leuke geur

Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden

De Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden is een zelfopblazend speeltje in de vorm van een bal en is geschikt voor iedere hond. Het speeltje is vergelijkbaar met de Jolly Tug-n-Toss, maar het heeft geen handvat. Deze speelbal stuitert en heeft een leuk en prikkelend geurtje. Dit zorgt voor uren speelplezier. Daarnaast blijft het drijven wanneer hij te water raakt. Dit speeltje van Jolly staat bekend om zijn duurzaamheid en bijtbestendigheid. Het product is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Deze variant (medium) heeft een doorsnede van 15 cm en is beschikbaar in de kleuren rood en blauw.
 
  • Zelfopblazende bal in het rood of blauw
  • Heeft een leuk en prikkelend geurtje
  • Stuitert, voor uren speelplezier
Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Speelgoed honden. Hier vindt u nog meer producten van Jolly en andere speeltjes, zoals de Beeztees Dental Care Kluif Rood voor de hond.

 

4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
09-03-2018
4
4
4
4
4
Heel leuke bal en mijn grote hond ging er gelijk mee rollen. Hij is er blij mee dus ik ook!