Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly hondenspeelgoed 

Jolly heeft een uitgebreid assortiment aan (interactief) speelgoed voor veel verschillende soorten dieren. Hier vindt u een breed scala aan producten van Jolly die geschikt zijn voor uw hond om mee te spelen.
Lees meer ..

Jolly Ball

Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) hond

Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) voor de hond

Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) voor de hond is een vrijwel onverwoestbare bal van polyurethaan en is geschikt voor iedere hond. Dit type bal wordt vanwege zijn onverwoestbare karakter in dierentuinen gebruikt voor onder meer leeuwen, beren en olifanten. De combinatie van bijtbestendig, hard polyurethaan en de gladde ronde afwerking maken de bal het ideale speeltje voor honden die geneigd zijn alles kapot te maken wat in hun bek komt. De ballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden besteld in de kleuren blauw en rood. U wordt aangeraden de maat van de bal aan te passen aan de grootte van uw hond, zodat u er langer plezier van hebt.
De maat van deze bal is 'large', wat betekent; 35 cm doorsnede.

Dit product is verkrijgbaar in de maten:

 • Small: 15 cm doorsnede
 • Medium: 25 cm doorsnede
 • Large: 35 cm doorsnede
   

Nog eenmaal de voordelen van dit product:

 • Vrijwel onverwoestbare kwaliteit
 • Van sterk polyurethaan met een gladde afwerking
 • Bijtbestendig
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren rood en blauw
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Jolly voor apporteren? Kijk dan eens bij de Jolly Tug-n-Toss Extra Large (25 cm) voor honden. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.

Jolly Ball Push and Play voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 30,99
Verpakking Prijs
Rood
€ 11,49

Jolly Tug

Verpakking Prijs
Rood
€ 10,95

Jolly Ball

Verpakking Prijs
Rood
€ 13,49

Jolly Tug

Jolly Tug-n-Toss Extra Large (25 cm) voor honden

Jolly Tug-n-Toss Extra Large (25 cm) voor honden

Jolly Tug-n-Toss Extra Large (25 cm) voor honden is een speelbal die zich vanzelf weer opblaast en is verkrijgbaar in verschillende maten. De bal heeft een handvat en is daarom makkelijk te gooien voor apporteren. Verder stuitert hij, heeft een geurtje en blijft drijven. De Jolly Tug-n-Toss is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze uitvoering is in Extra Large en heeft een doorsnede van 25 cm.

 • De bal die zich vanzelf weer opblaast
 • Heeft handvat en stuitert, dus ideaal voor apporteren
 • Blijft drijven
 • Met een geurtje
 • Extra Large (25 cm doorsnede), verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten
   

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Tug-n-Toss Extra Large (25 cm) voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bal voor de hond? KIjk dan eens bij Jolly Ball Push and Play Large (35cm) hond. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 30,99

Jolly Ball

Jolly Ball Romp-n-Roll medium (15 cm) voor honden

Jolly Ball Romp-n-Roll medium 15 cm voor honden

Jolly Ball Romp-n-Roll medium 15 cm voor honden is een duurzaam en sterk product voor honden die er van houden om enthousiast met hun speelgoed te spelen. De harde stof en de gladde ronde vorm zorgen ervoor dat uw hond op de bal kan bijten zonder dat deze kapot gaat. Ook kan er zonder problemen hard mee gegooid of tegenaan geschopt worden. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Het touw is ook erg sterk en kan vrij bewegen in de bal, maar de twee onderdelen kunnen niet los van elkaar raken. Deze medium variant heeft een doorsnede van 15 centimeter en is daarom geschikt voor honden met een gemiddelde grootte. Wanneer u hem geeft aan te grote honden, kan dit wel beschadiging aan het speelgoed opleveren. Een te kleine hond kan moeite hebben om er mee te spelen. Verkrijgbaar in de vrolijke kleuren blauw en rood. 
Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Duurzaam en sterk product, dat niet snel kapot zal gaan
 • De harde stof en gladde vormen zorgen ervoor dat er op gebeten kan worden
 • Geschikt voor gooien en schoppen
 • Voor honden met een gemiddelde grootte
 • Verkrijgbaar in twee leuke kleuren 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jolly Ball Romp-n-Roll medium 15 cm voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Jolly Pets 

Jolly Pets focust zich vooral op kwaliteit en duurzaamheid van alle producten die ze produceert. Dit bedrijf is constant bezig om nieuwe producten te ontwikkelen die innovatief zijn en met de tijd meegaan. Zo is er voor alle soorten en maten honden iets wils. Waar Jolly Pets vooral om bekend staat, is het sterke en onverwoestbare speelgoed. De ballen worden bijvoorbeeld niet alleen voor honden gebruikt, maar ook voor leeuwen, beren en olifanten in dierentuinen! 


Andere speelbal?

Bent u op zoek naar een andere speelbal voor uw hond? Bekijk dan de rest van ons Jolly speelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Jolly Ball Teaser Ball M voor honden. Deze rolt onvoorspelbaar verschillende kanten op. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 16,99
Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) hond

Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) voor honden 

Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) voor honden is een sterke bal met een touw en is geschikt voor honden van gemiddelde tot wat grotere rassen. Deze sterke bal kan naar hartelust worden weggegooid- of geschopt. Door de bal heen is een touw gemonteerd die er niet uit kan en de bal uitermate geschikt maakt voor apporteren. U wordt aangeraden de maat van de bal aan te passen aan de grootte van uw hond. Deze bal is in M/L (medium/large) en is dus geschikt voor honden van gemiddelde grootte en honden van wat grotere rassen. De Jolly Ball Romp-n-Roll medium to large (20 cm) voor honden is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw.

 • Zeer sterke bal 
 • Een touw is door de bal getrokken, voor gemakkelijk apporteren
 • Geschikt voor honden van wat gemiddelde en wat grotere rassen
 • Verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Ball Romp-n-Roll medium tot large (20 cm) hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zeer sterke bal van polyurethaan? Kijk dan eens bij de Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) hond. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 21,99
Blauw OP is OP
€ 21,99
Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden

Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden

De Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden is een zelfopblazend speeltje in de vorm van een bal en is geschikt voor iedere hond. Het speeltje is vergelijkbaar met de Jolly Tug-n-Toss, maar het heeft geen handvat. Deze speelbal stuitert en heeft een leuk en prikkelend geurtje. Dit zorgt voor uren speelplezier. Daarnaast blijft het drijven wanneer hij te water raakt. Dit speeltje van Jolly staat bekend om zijn duurzaamheid en bijtbestendigheid. Het product is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Deze variant (medium) heeft een doorsnede van 15 cm en is beschikbaar in de kleuren rood en blauw.
 
 • Zelfopblazende bal in het rood of blauw
 • Heeft een leuk en prikkelend geurtje
 • Stuitert, voor uren speelplezier
Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Jolly Ball Bounce-n-Play medium (15 cm) voor honden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Speelgoed honden. Hier vindt u nog meer producten van Jolly en andere speeltjes, zoals de Beeztees Dental Care Kluif Rood voor de hond.

 
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 15,49
Beschikbaar 08 may
Jolly Ball Bounce-n-Play large (20 cm) voor honden

Jolly Ball Bounce-n-Play large voor honden

De Jolly Ball Bounce-n-Play large voor honden is een duurzame en zeer sterke bal voor honden. De bal is ideaal voor allerlei gooi- en vangspelletjes zowel op het land als in het water. De bal is bijtbestendig en superflexibel. De bal blaast zichzelf weer op als uw hond erin bijt. De bal is verkrijgbaar in een grootte van 20 cm en in diverse kleuren. Elke kleur bal heeft een eigen lekkere geur die de bal herkenbaar maakt. De rode bal ruikt naar blauwe bes, de oranje naar vanille, de gele naar banaan, de roze naar kauwgom de lichtblauwe naar bosbes.

 • Speelgoedbal voor honden
 • Ideaal voor gooi- en vangspelletjes 
 • Geschikt voor op het land en in het water
 • Bijtbestendig en superflexibel
 • Blaast zichzelf op als er een gat in komt
 • 20 cm groot
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren met elk een eigen herkenbare geur

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz verkopen wij diverse soorten speelgoedballen voor honden. Bestel bijvoorbeeld de Jolly Ball Bounce-n-Play large voor hondengemakkelijk en goedkoop online bij Brekz en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander speelgoedbal dan Jolly Ball Bounce-n-Play large voor honden?

Ook voor andere soorten speelgoedballen kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook het drijvende en stuiterende Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed en een rubberen speelbal met bel voor de hond. Bekijk ook eens ons gehele aanbod aan speelgoed van Jolly of als uw hond van gooi- en vangspelletjes houdt, bekijkt u ons aanbod aan apporteerspeelgoed.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 21,99
Beschikbaar 07 jun

Jolly Teaser

Verpakking Prijs
Rood OP is OP
€ 11,49
Blauw OP is OP
€ 11,49

Jolly Ball

Verpakking Prijs
Rood
€ 22,99

Jolly Tug

Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden

Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden

Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden is een bal van stevig polyurethaan die zich vanzelf weer opblaast en is geschikt voor honden. Deze bal is gemaakt van bijtbestendig polyurethaan en blaast zich vanzelf weer op wanneer dat nodig is. Het handvat maakt hem ideaal voor apporteren, te meer omdat de bal ook stuitert. Gaat de Jolly Tug-n-Toss Ball te water, dan blijft hij moeiteloos drijven. De bal heeft tevens een aantrekkelijk geurtje, waardoor uw hond er graag mee zal spelen. De maat van deze Jolly Tug-n-Toss Ball is medium (15 cm); hierdoor is hij geschikt voor honden van rassen van gemiddelde grootte.
Dit product is verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.

 • Fleurige, stevige bal van bijtbestendig polyurethaan voor uw hond
 • Blaast zich vanzelf weer op
 • Blijft drijven
 • Met handvat, voor gemakkelijk apporteren
 • Heeft een geurtje
 • Geschikt voor hondenrassen van gemiddelde grootte

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Tug-n-Toss Ball Medium (15 cm) voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bal met een touw? Kijk dan eens bij de Jolly Ball Romp-n-Roll small (10 cm) hond. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 14,49
Beschikbaar 07 jun
Jolly Tug-n-Toss Large (20 cm) voor honden

Jolly Tug-n-Toss Large (20 cm) voor honden

Jolly Tug-n-Toss Large (20 cm) voor honden is een speelbal voor honden die zich vanzelf opblaast en is verkrijgbaar in verschillende maten. De bal is voorzien van een handvat en is daarom makkelijk te gooien voor apporteren. Verder stuitert hij, heeft een geurtje en blijft drijven. De speelbal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd een passende uitvoering is voor uw hond. 
Deze uitvoering is in de maat Large en heeft een doorsnede van 20 cm.

 • Speelbal die zich vanzelf weer opblaast
 • Heeft een handvat en stuitert, ideaal voor apporteren
 • Met een geurtje
 • Blijft drijven
 • Maat Large (20 cm doorsnede), verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten


Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Tug-n-Toss Large (20 cm) voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grotere Jolly Tug-n-Toss? Kijk dan eens bij de Jolly Tug-n-Toss Extra Large (25 cm) voor honden. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 22,99

Jolly Teaser

Jolly Ball Teaser Ball L voor honden

Jolly Ball Teaser Ball L voor honden

Jolly Ball Teaser Ball L voor honden is een uniek concept dat bestaat uit een grote bal met binnenin een kleinere bal. Doordat de kleinere bal los door de grote bal rolt, rolt deze nooit in een rechte lijn. Het onvoorspelbare rollen zal uw hond niet snel vervelen. Het product is gemaakt van een duurzaam, bijtbestendig plastic en blijft drijven op water. U wordt aangeraden bij het kiezen van de maat rekening te houden met de grootte van uw hond. Voor de veiligheid van uw huisdier kan hij het beste alleen onder toezicht worden gebruikt. De Jolly Ball Teaser Ball L voor honden is verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.
De maat van deze Teaser Ball is 'large' en meet: 20 cm doorsnede.

Het product is verkrijgbaar in de maten:

 • Small: 10 cm doorsnede
 • Medium: 15 cm doorsnede
 • Large: 20 cm doorsnede

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Uniek concept met een kleine bal, rollend in een grotere bal
 • Spannende speelbal, rolt onvoorspelbaar en nooit in een rechte lijn
 • Duurzaam en bijtbestendig
 • Blijft drijven
 • Verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood

 

Bij Brekz kunt u het beste Jolly speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jolly Ball Teaser Ball L voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleinere teaser ball? Kijk dan eens bij de Jolly Ball Teaser Ball M voor honden. Een overzicht van al ons Jolly speelgoed vindt u hier.


 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 19,49

Drijvend

Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed

Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed

Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed is een speelgoedbal voor de hond. Hij stuitert en blijft drijven op het water. Dit is handig tijdens het spelen met uw hond. Wanneer de bal per ongeluk in het water valt, is hij er gemakkelijk weer uit te halen. De drijfkracht geeft ook te mogelijkheid om tijdens het zwemmen met dit balletje te spelen. De Utra Ball is ook de gebruiken in combinatie met een werpstok en is verkrijgbaar in verschillende maten. De stof is een duurzaam materiaal, namelijk rubber. Rubber gaat niet snel kapot en gaat dus extra lang mee. Ook is rubber makkelijk schoon te maken met water en het is niet schadelijk voor het gebit. De oranje kleur zorgt ervoor dat de bal goed terug te vinden is in het gras. De Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed is wereldwijd bekend en populair onder hondenbaasjes!

 • Populaire, stuiterende speelgoedbal voor de hond
 • Drijvend, wat handig is tijdens spelen in het water
 • Te gebruiken in combinatie met een werpstok
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Duurzaam en sterk materiaal, met een opvallende oranje kleur
 • Niet schadelijk voor het gebit
   

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Maten (doorsnede) Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed

Small: 5 cm
Medium: 6,4 cm
Large: 7,6 cm

 

Ander speelgoed voor de hond? 

Bent u op zoek naar meer verschillende soorten apporteerspeelgoed voor de hond? Bekijk dan ons Apporteerspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere Frisbees. Een voorbeeld hiervan is de Dog-o-Soar Frisbee voor honden. Deze is ook verkrijgbaar in verschillende maten. 

Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 9,99
Large
€ 9,99
Medium
€ 10,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Jolly speelgoed hond

Jolly heeft een uitgebreid assortiment aan speelgoed voor veel verschillende soorten dieren. Hier vindt u een breed scala aan producten van Jolly die geschikt zijn voor uw hond om mee te spelen. Honden zijn speelse dieren, zeker in hun jongere jaren. Het juiste speelgoed kan ervoor zorgen dat uw hond zijn energie goed kwijt kan en dat hij zich goed in zijn eentje kan vermaken. Daarnaast kan het speelgoed ervoor zorgen dat uw hond op zijn speelgoed gaat kauwen en uw bank of pantoffels met rust laat. Het speelgoed van Jolly is bijtbestendig. Het speelgoed bestaat uit hard polyurethaan en heeft vaak een gladde en ronde afwerking waardoor het speelgoed nauwelijks kapot te krijgen is. Het is daarom ideaal voor honden die normaal gesproken alles stuk maken. Uiteraard is geen enkel speeltje onverwoestbaar. Houdt daar bij de aanschaf rekening mee. Bij Brekz kunt u de beste speelartikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. 
 

Assortiment Jolly speelgoed hond

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende producten voor Jolly speelgoed hond die wij onderscheiden:

 • Jolly Ball: Jolly Ball’s zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Jolly Ball Romp-N-Roll zijn sterke ballen aan een touw waar ver mee gegooid kan worden. Jolly Ball Teaser Ball is een uniek vormgegeven bal, met daarin een kleinere bal. De Jolly Ball Bounce-n-Play is hetzelfde als de Tug-n-Toss Jolly Ball, maar dan zonder het handvat. Jolly bal ‘Push-n-Play is een grote bal waar uw hond met plezier tegenaan kan duwen en mee kan stoeien.
 • Jolly Egg: Jolly Eggs zijn praktisch onverwoestbare ei-vormige ballen. die alle kanten opschieten als de hond deze wil pakken of vast wil klemmen. Gemaakt van zeer duurzaam kunststof. Pas de maat van de Jolly Eggs goed aan op de maat van de hond.
 • Chuck It: Chuck It Ultra Ball is een speelgoedbal voor de hond. De bal stuitert goed, blijft drijven op water en is tevens te gebruiken in combinatie met een werpstok. De Chuck It Ultra Ball is te verkrijgen in drie maten. Chuck It Duck Diver drijft extreem hoog op het water zodat de bal goed zichtbaar is voor de hond. De bal gaat in water en op land altijd met de punt (staart) naar boven staan. Verkrijgbaar in 3 maten.
 • Jolly Tug-N-Toss Ball: Tug-n-Toss Jolly Ball is de speelbal die zich vanzelf weer opblaast. Het handvat is ideaal voor uw hond om de bal te apporteren. De bal blijft drijven, stuitert en bevat een geurtje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
   

Ander speelgoed?

Bent u in plaats van Jolly speelgoed hond op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij al ons hondenspeelgoed.
 

Terug