IAMS dierenvoeding

​Iams dierenvoer zijn smakelijke, zeer volledige maaltijden voor honden & katten van alle leeftijden. Dankzij jarenlang onderzoek en inzet voor de gezondheid van huisdieren, weet Iams uw hond of kat een maaltijd voor te zetten die niet alleen zeer smakelijk is, maar ook nauw aansluit op de voedingsbehoeften van uw huisdier. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

Iams dierenvoer onderscheidt zich door het jarenlange onderzoek en de baanbrekende visie van de voedingsspecialisten van Iams. Zij zijn er ten volste van overtuigd dat de juiste voeding verbazingwekkend veel kan betekenen voor uw hond of kat. Zo ondersteunt Iams dierenvoer bijvoorbeeld het immuunsysteem van uw hond of kat, helpt het hem vet te verbranden en spieren op te bouwen, bevordert het zijn spijsvertering en voorkomt het de vorming van tandsteen. Iams dierenvoer helpt uw huisdier aan een gelukkig en gezond leven! 


  • Verkrijgbaar in de heerlijke, volle en rijke smaken kip, vis, zalm en lam;
  • Verhoogde hoeveelheid hoogwaardige dierlijke eiwitten, om uw hond of kat sterke spieren te geven;
  • Vitaminen en mineralen zijn in een optimale hoeveelheid toegevoegd, om de gezondheid van uw hond of kat op peil te houden.
  • Volledig vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en geurstoffen.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.