Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Hertenreepjes voor de hond

200 gram
€ 8,25
€ 8,25

Delisnacks Hertenreepjes voor de hond is een lekkere hondensnack gemaakt van 100% hert.

  • Glutenvrije snack
  • Bevat geen runder- of kippeneiwit
  • Zonder toevoegingsmiddelen

Delisnacks Hertenreepjes voor de hond

U wilt uw hond natuurlijk af en toe even verwennen met een lekkere snack. Dit kunt u het best op een verantwoorde manier doen, bijvoorbeeld door uw hond een kauwsnack te geven. Delisnacks Hertenreepjes voor de hond zijn lekkere hondensnacks gemaakt van 100% hert. Deze snack bevat geen gluten en runder- of kippeneiwit, en is dus geschikt voor honden met diverse overgevoeligheden. Er zijn tevens geen additieven aan deze snack toegevoegd. Hierdoor behouden de hertenreepjes hun pure en natuurlijke smaak. Door uw hond op de hertenreepjes te laten kauwen wordt het gebit gereinigd en blijft het tandvlees gezond. Uw hond zal smullen van deze heerlijke en gezonde snack!

Eén verpakking bevat 200 gram hertenreepjes.

  • Glutenvrije snack
  • Geschikt voor honden met een runder- of kippeneiwitallergie
  • Zonder toevoegingsmiddelen
  • Voor een gezond gebit
     

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Delisnacks Hertenreepjes voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Delisnacks Hertenreepjes voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Delisnacks Hertenreepjes voor de hond

Delisnacks Hertenreepjes voor de hond is een aanvullende voeding. Pas de hoeveelheid hoofdvoeding eventueel aan op het aantal snacks dat u uw hond geeft. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Delisnacks Hertenreepjes voor de hond

Hert.
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voorDelisnacks Hertenreepjes voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere Pedigree Dentastix Medium en de Beeztees Kauwstaaf Kip.


4
4
4
4
4
4.8 / 5 (4)
05-11-2018
4
4
4
4
4
Mijn hondje Vind de reepjes heerlijk
19-07-2018
4
4
4
4
4
Ze ruiken niet lekker maar m'n hondjes zijn er gek van. Dat is wat telt :-)
13-07-2018
4
4
4
4
4
aan mijne woefie te zien : heeeeel lekker :-)
25-04-2018
4
4
4
4
4
Ze stinken wel. Maar mijn hond is er gek op