Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Cerea Medium voor de hond

Productinformatie
Per 5
€ 4,59
€ 4,59

Cerea Medium voor de hond zijn smakelijke, plantaardige en 100% natuurlijke kauwsticks.

 • Voor een gezond gebit
 • Stimuleert de spijsvertering
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Meer informatie

Cerea Medium voor de hond

De Cerea Medium voor de hond zijn heerlijke kauwsticks. De snacks zijn 100% natuurlijk en geheel plantaardig, dus uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. De plantaardige snack heeft een hoog vezelgehalte. Dit stimuleert de spijsvertering. Door het kauwen vermindert de snack tandplak en wordt het ontstaan van nieuw tandplak beperkt. Daarnaast stimuleert de snack een frisse adem en een sterk gebit. De kauwstick is vezelrijk en draagt bij aan een gezond gebit bij uw hond.

Deze kauwstaven zijn beschikbaar in de kleuren groen, rood, bruin en wit en worden per stuk geleverd. Deze medium variant is 18 cm lang. De kluif wordt in Nederland geproduceerd en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Met deze kauwsticks kunt u uw hond op een verantwoorde manier verwennen met een smakelijk tussendoortje!

 • Lekker kauwstaafje voor de hond
 • 100% natuurlijk
 • Geen dierlijke ingrediënten
 • Voor een gezond gebit
 • Stimuleert de spijsvertering
 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
   

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Medium voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Medium voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Koel en droog bewaren.
 

Voedingsadvies Cerea Medium voor de hond 

Cerea Medium voor de hond is een aanvullende voeding. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cerea Medium voor de hond

Tarwezetmeel, glycerine, plantaardige vezels, lecithine, natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (1.6%), Ruw vet (2.9%), Ruwe celstof (11.1%), Ruwe as (0.7%), Vocht (7.1%). 
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cerea Medium voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor de hond. Hier vindt u onder andere de Dentastix Medium hondensnack 10-25 kg en de Pedigree Medium Jumbone KIP. Er zit vast een smakelijke hondensnack voor uw huisdier tussen!


Reviews
4
4
4
4
4
4.2 / 5 (9)
09-02-2020
4
4
4
4
4
Lekker en geschikt voor gevoelige honden. Mijn hond was er heel tevreden mee.
22-06-2019
4
4
4
4
4
Zara, onze hond vindt ze heerlijk!
12-06-2019
4
4
4
4
4
5 van deze staven gekocht . 1 witte daarvan was zo hard als steen . Kon mijn hond niet opeten. Breek ze altijd in 2 . Krijg maar halve per x . Splinters sprongen om mijn oren en waren vlijmscherp. Als mijn hond door had geslikt had ik zeker naar de dierenarts gekund . Met darmperforatie. Melding van gemaakt . Zullen het doorgeven aan fabrikant. Kreeg ik te horen . Nog geen eens een nieuwe of zo . Bedankt . .....
03-11-2018
4
4
4
4
4
verpakking was goed, kwaliteit is prima mijn hond is er dol op, klein minpunt ik had er 50 besteld en er zaten er 49 in is denk ik een volle doos.
10-10-2018
4
4
4
4
4
mijn hond mag geen vlees en eiwitten en dit is vegetarisch dus ze mag dit heerlijk opsnoepen en is heel goed voor haar tanden.
20-11-2017
4
4
4
4
4
Prima product.De honden vinden het lekker!!
06-07-2017
4
4
4
4
4
Onze hond is er gek van. Elke dag komt hij er naar vragen
08-01-2017
4
4
4
4
4
Ben heel content bij brekz
24-12-2016
4
4
4
4
4
Valt goed in de smaak bij de twee honden