Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Urine Off Hond & Puppy

Productinformatie
473.2 ml
€ 12,95
€ 12,95
500 ml
€ 13,95
€ 13,95
2 x 473,2 ml
€ 24,95
Meest verkocht
€ 24,95

Urine Off hond & puppy is een geur- & vlekkenverwijderaar van urinevlekken en is geschikt voor harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen. 

  • Verwijdert oude vlekken
  • Versnelt de zindelijkheidstraining
  • Veilig voor huisdieren en mensen

Meer informatie

Urine Off Hond & Puppy is een geur- & vlekkenverwijderaar van urinevlekken en is geschikt voor gebruik harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen. Het product is ideaal voor het verwijderen van oude vlekken en versnelt de zindelijkheidstraining van uw huisdier. Ondanks zijn effectiviteit is de vlekverwijderaar volkomen veilig voor dier en mens. Urine Off Hond & Puppy is verkrijgbaar in 500 ml verpakking: fles met plantenspuit.

  • De 500 ml verpakking: fles met plantenspuit

 De voordelen van dit product op een rij:

  • Urine Off Hond & Puppy verwijdert ook oude vlekken
  • Het product versnelt de zindelijkheidstraining van uw huisdier
  • De vlekverwijderaar is veilig voor dier en mens
  • Geschikt voor in kennels, harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen

Gebruiksaanwijzing Urine Off Hond & Puppy

Probeer het product altijd eerst op een niet zichtbare plaats uit. Absorbeer verse urine met absorberende pad of papieren doek. Houdt bij het behandelen rekening met de noodzaak om ook de plek rondom de urinevlek goed te behandelen. Het product vervolgens in laten trekken. Bij nieuwe vlekken een aantal minuten, bij oude vlekken de vlek na behandeling met plastic bedekken en de hele nacht in laten trekken. Verwijder naderhand het plastic en laat de plek opdrogen. Urine Off opnieuw aanbrengen en een paar minuten in laten trekken. Eventueel enkele malen herhalen indien nodig. Verwijder uiteindelijk het laatste het residu met water.

 Enkele tips voor het gebruik:

  • Bij de harde oppervlakken is het belangrijk de oppervlakken te behandelen met een borstel om oude urinevlekken op te lossen.
  • Bij tapijt of stof is het belangrijk altijd schoon te maken met Urine Off voordat er shampoo gebruikt wordt. Urine Off moet in aanraking komen met het gehele bevuilde oppervlak.

 

Let op: Vermijd contact met ogen, huid en open wondjes. Gebruik de Urine Off niet als luchtverfrisser. Buiten bereik van kinderen bewaren.