Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Loopsheidbroekje XS voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 3,49
€ 3,49

Loopsheidbroekje XS voor de hond voorkomt het bevuilen van de omgeving binnen en buiten bij loopse honden.

  • Schoon en fris
  • Comfortabel
  • Te wassen 

Meer informatie

Loopsheidbroekje XS voor de hond

Het Loopsheidbroekje XS voor de hond van het merk Beeztees wordt (meestal samen met inlegdoekjes) gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Het gebruik van dit broekje zorgt ervoor dat uw kamer en meubels schoon blijven. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. Het aandoen van dit broekje is eenvoudig. We verkopen de rekbare en verstelbare broekjes in verschillende maten.Voor iedere hond is er een broekje dat passend is. Dit product met maat XS is geschikt voor honden met een heupomvang van 16 tot 23 centimeter. De stof is zacht, maar sterk en kan gewassen worden op 30 graden. 
Let op: inlegdoekjes worden apart verkocht, maar zijn wel belangrijk bij het voorkomen van lekken. 

  • Werkt tegen lekken bij loopse honden
  • Uw hond zal zich fijn en goed op haar gemak voelen
  • Houdt uw huis en het meubilair schoon
  • Maat XS variant, voor honden met een heupomvang van 16 tot 23 centimeter

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Loopsheidbroekje XS voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Ander hygiëneproducten

Bent u op zoek naar hetzelfde product, alleen dan in een andere maat? Bekijk dan ons Hygiëne assortiment voor honden. Hier verkopen we onder andere het Loopsheidbroekje XXL voor de hond. Dit is de grootste maat die we verkopen.