Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Loopsheidbroekje L voor de hond Per stuk OP is OP

Productinformatie
Per stuk
€ 4,99
€ 3,99
€ 4,99
€ 3,99

Het Loopsheidbroekje L voor de hond zorgt ervoor dat uw huis niet vervuild wordt door het lekken van loopse honden. Deze maat is geschikt voor grote rassen.

  • Comfortabel
  • Schoon en fris 
  • Voor inlegdoekjes

 


Meer informatie

Productinformatie Loopsheidbroekje L voor de hond

Het Trixie Loopsheidbroekje L voor de hond wordt gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Dit gebeurt vaak in combinatie met de inlegdoekjes die we apart verkopen. Op deze manier blijven uw kamer en meubels schoon. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. De stof is zacht, maar sterk en kan gewassen worden op 30 graden. Het aandoen van dit broekje is eenvoudig. We verkopen de rekbare en verstelbare broekjes in verschillende maten. Voor iedere hond is er een broekje dat passend is. Dit product met maat L is geschikt voor honden met een heupomvang van 50 tot 59 centimeter.
Let op: inlegdoekjes worden apart verkocht, maar zijn wel belangrijk bij het voorkomen van lekken. 

  • Werkt tegen lekken bij loopse honden
  • Houdt uw huis en het meubilair schoon
  • Uw hond zal zich fijn en goed op haar gemak voelen
  • Maat L variant, voor honden met een heupomvang van 50 tot 59 centimeter

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Loopsheidbroekje L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een ander hygiëneproduct? Bekijk dan ons Hygiëne assortiment voor honden. Hier verkopen we ook producten voor mannetjeshonden. Een voorbeeld hiervan is de Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond. Deze reinigt en verzorgt de voorhuid.  


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
09-12-2020
4
4
4
4
4
Satistfaite

Translate to English