Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Loopsheidbroekje M voor de hond OP is OP

Productinformatie
Per stuk
€ 4,49
€ 3,59
€ 4,49
€ 3,59

Loopsheidbroekje M voor de hond is een broek voor grote honden, die er voor zorgt dat uw huis niet vervuild wordt door het lekken van loopse honden. 

  • Houdt meubilair schoon
  • Maat M
  • Comfortabel

Meer informatie

Productbeschrijving Loopsheidbroekje M voor de hond

Het Loopsheidbroekje M voor de hond wordt (meestal samen met inlegdoekjes) gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Het gebruik van dit broekje zorgt ervoor dat uw kamer en meubels schoon blijven. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. Het aandoen van dit broekje is eenvoudig. We verkopen de rekbare en verstelbare broekjes in verschillende maten.Voor iedere hond is er een broekje dat passend is. Dit product met maat M is geschikt voor honden met een heupomvang van 40 tot 49 centimeter. De stof is zacht, maar sterk en kan gewassen worden op 30 graden.  


Let op: inlegdoekjes worden apart verkocht, maar zijn wel belangrijk bij het voorkomen van lekken. 

  • Werkt tegen lekken bij loopse honden
  • Houdt uw huis en het meubilair schoon
  • Maat M variant, voor honden met een heupomvang van 40 tot 49 centimeter
  • Uw hond zal zich fijn en goed op haar gemak voelen

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Loopsheidbroekje M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander hygiëneproduct?

Bent u ook op zoek naar bijpassende inlegdoekjes? Bekijk dan onze Hygiëne pagina voor honden. Hier verkopen we onder andere de Inlegdoekjes voor loopsheidsbroekjes. Deze zijn verkrijgbaar in de maten small, medium en large.