Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar No love Spray

Productinformatie
50 ml OP = OP
€ 5,79 (€ 115,80/l)
€ 4,63 (€ 92,60/l)
Beschikbaar 01 januari
€ 5,79 (€ 115,80/l)
€ 4,63 (€ 92,60/l)
2 x 50 ml
€ 11,25 (€ 112,50/l)
Beschikbaar 01 januari
€ 11,25 (€ 112,50/l)

Beaphar No Love Spray neutraliseert de geur van loopse teefjes waardoor ze minder aantrekkelijk wordt voor (ongewenste) reutjes.

  • Maakt teefjes onaantrekkelijk voor reutjes
  • Geen invloed op hormonale cyclus en vruchtbaarheid 
  • Gemakkelijk in gebruik

Meer informatie

Beaphar No Love Spray

Beaphar No Love Spray is een spray die de geur van loopse teefjes neutraliseert. Hierdoor wordt ze minder aantrekkelijk voor reutjes die haar (ongewenst) lastig vallen. Deze spray heeft heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid van de teef. Het gebruik van deze spray zorgt er niet voor dat u niet meer attent hoeft te zijn op ongewenste intimiteiten bij uw teef, maar de kans dat uw hond lastig gevallen wordt wordt wel kleiner. Het product is erg gemakkelijk in gebruik, u hoeft slechts een keer per dag het geslachtsgedeelte van uw teef te bespuiten met de spray. Vervolgens kunt u weer gerust met uw hond wandelen zonder dat de reutjes uw loopse hond lastigvallen.

  • Maakt teefjes onaantrekkelijk voor reutjes
  • Heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Een verpakking bevat 50 ml
     

Bent u op zoek naar een spray die uw loopse teefje beschermt tegen (ongewenste) reutjes? Bestel dan nu Beaphar No love Spray goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere hygiëneproducten. 

Gebruik Beaphar No Love Spray

Spray dagelijks, vanaf de eerste dag van de loopsheid, het geslachtsgedeelte van de teef in met Beaphar No Love Spray. Bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld op hondententoonstellingen, moet de behandeling meerdere keren per dag worden uitgevoerd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dat uw hond kan helpen tijdens de loopsheid? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan hygiëneproducten voor honden. Hier vindt u onder meer het Loopsheidbroekje M voor de hond en Inlegdoekjes voor loopheidsbroekjes. Deze producten zorgen ervoor dat uw huis vrij blijft van bloedvlekken.


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
10-10-2018
4
4
4
4
4
vlotte levering en product naar wens
10-10-2018
4
4
4
4
4
Werkt een beetje.....maar ik had er meer van verwacht