Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Beaphar No love Spray

Productinformatie
50 ml
€ 5,95
€ 5,95
2 x 50 ml
€ 11,49
Meest verkocht
€ 11,49

Beaphar No Love Spray neutraliseert de geur van loopse teefjes waardoor ze minder aantrekkelijk wordt voor (ongewenste) reutjes.

  • Maakt teefjes onaantrekkelijk voor reutjes
  • Geen invloed op hormonale cyclus en vruchtbaarheid 
  • Gemakkelijk in gebruik

Meer informatie

Beaphar No Love Spray

Beaphar No Love Spray is een spray die de geur van loopse teefjes neutraliseert. Hierdoor wordt ze minder aantrekkelijk voor reutjes die haar (ongewenst) lastig vallen. Deze spray heeft heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid van de teef. Het gebruik van deze spray zorgt er niet voor dat u niet meer attent hoeft te zijn op ongewenste intimiteiten bij uw teef, maar de kans dat uw hond lastig gevallen wordt wordt wel kleiner. Het product is erg gemakkelijk in gebruik, u hoeft slechts een keer per dag het geslachtsgedeelte van uw teef te bespuiten met de spray. Vervolgens kunt u weer gerust met uw hond wandelen zonder dat de reutjes uw loopse hond lastigvallen.

  • Maakt teefjes onaantrekkelijk voor reutjes
  • Heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Een verpakking bevat 50 ml
     

Bent u op zoek naar een spray die uw loopse teefje beschermt tegen (ongewenste) reutjes? Bestel dan nu Beaphar No love Spray goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere hygiëneproducten. 

Gebruik Beaphar No Love Spray

Spray dagelijks, vanaf de eerste dag van de loopsheid, het geslachtsgedeelte van de teef in met Beaphar No Love Spray. Bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld op hondententoonstellingen, moet de behandeling meerdere keren per dag worden uitgevoerd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dat uw hond kan helpen tijdens de loopsheid? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan hygiëneproducten voor honden. Hier vindt u onder meer het Loopsheidbroekje M voor de hond en Inlegdoekjes voor loopheidsbroekjes. Deze producten zorgen ervoor dat uw huis vrij blijft van bloedvlekken.


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
10-10-2018
4
4
4
4
4
vlotte levering en product naar wens
10-10-2018
4
4
4
4
4
Werkt een beetje.....maar ik had er meer van verwacht