Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Oke Diner Hondenvoer

10 kg
€ 14,95 (€ 1,50/kg)
€ 14,95 (€ 1,50/kg)
2 x 10 kg
€ 25,95 (€ 1,30/kg)
Meest verkocht
€ 25,95 (€ 1,30/kg)

Oke Diner Hondenvoer is een volledige, aantrekkelijk geprijsde hondenvoeding en is geschikt voor honden van alle leeftijden.

  • Volledige maaltijd
  • Zeer aantrekkelijke geprijsd
  • Geschikt voor alle honden

Oke Diner Hondenvoer

Oke Diner Hondenvoer is een smakelijke, volledige hondenvoeding en is geschikt voor honden van alle leeftijden. Met dit voer haalt u een voeding van redelijke kwaliteit in huis voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het voer bevat de basis aan voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Zo is het rijk aan eiwitten en bevat het gezonde stoffen als calcium en fosfor. U dient de voeding voor opdienen te wellen in water.

Bij Brekz kunt u de goedkoopste hondenvoeding gemakkelijk en eenvoudig online bestellen. Wilt u Oke Diner Hondenvoer nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of bestel het tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Oke Diner Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Oke Diner Hondenvoer

Analytische bestanddelen

Eiwit (20%), vetgehalte (8%), ruwe as (6,5%), ruwe celstof (3%), calcium (1,3%), fosfor (1,1%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw oudere hond? Kijk eens bij het Oke Senior Hondenbrok. Een overzicht van ons gehele assortiment aan droog hondenvoer vindt u op de Merkenpagina


4
4
4
4
4
5 / 5 (3)
12-04-2017
4
4
4
4
4
Dit product hebben wij al jaren en het bevalt nog steeds goed. Onze honden hebben het altijd tot de laatste kruimel opgegeten en dat geldt ook voor onze huidige hond.
09-03-2017
4
4
4
4
4
We noemen het van der valk brokken dus goed !
24-12-2016
4
4
4
4
4
Hond vind het heerlijk!!!! Snelle levering