Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

PhytoTreat Mellodermal Wondzalf Outdoor

Productinformatie
30 ml
€ 12,95 (€ 0,43/ml)
€ 12,95 (€ 0,43/ml)
2 x 30 ml
€ 24,95 (€ 415,83/l)
Meest verkocht
€ 24,95 (€ 415,83/l)

PhytoTreat Mellodermal Wondzalf Outdoor is een wondzalf dat het herstellend vermogen van de huid bespoedigd en is geschikt voor honden en andere kleine huisdieren, met uitzondering van katten.

  • Kalmerende werking
  • Helpt het herstel te bespoedigen
  • Niet geschikt voor katten

Meer informatie

Productinformatie PhytoTreat Mellodermal Wondzalf Outdoor

PhytoTreat Mellodermal Wondzalf Outdoor heeft een verzachtende en beschermende werking op de huid. De honing en plantenextracten ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. De huid wordt snel schoon, waardoor het herstel bespoedigd wordt. De zalf bevat stoffen uit planten die toepasbaar zijn gemaakt voor de huid. Deze stoffen hebben een positieve invloed op de weerstand van de huid. Dit product bevat een hoge concentratie kruidnagelolie waardoor de zalf extra effectief is tegen ongewenste elementen van buiten. De zalf is niet geschikt voor katten!

Bij Brekz kunt u verzorgingsmiddelen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PhytoTreat Mellodermal Wondzalf Outdoor tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten PhytoTreat Mellodermal Wondzalf Outdoor

Samenstelling: Mel (Noord-amerikaanse boekweit honing), Caryophylli floris aetheroleum, Paeonolum, Propionylacetovanillonum, Cardiospermum Melaleucae aetheroleum, Unguentum Lanette, Acidum sorbicum, Kalii sorbas, Aqua purificatat.

 

Gebruik en bewaring PhytoTreat Mellodermal Wondzalf Outdoor

Bij acute klachten 2 maal daags aanbrengen, ter verzorging volstaat 1 maal daags behandelen. Reinig de huid om vuil en dode huid te verwijderen en droog deze goed af. Dit product is enkel voor uitwendig gebruik. Indien wondjes of huidirritaties gezwollen en/of warm zijn, wordt aangeraden om de dierenarts te raadplegen alvorens u zelf met verzorgingsmiddelen start.

Ander product?


Zoekt u een supplement die bijdraagt aan de algehele gezondheid van uw huisdier? Kijk dan eens naar Biofood Zalmolie. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
28-06-2019
1
2
3
4
5
Vindt dat wat je besteld 5 of 6 dagen moet wachten terwijl er stond max 2 dagen.
18-08-2020
1
2
3
4
5
Simplicité d'utilisation et efficacité

Translate to English