Huid- en vachtproblemen hond

Hokamix Derma voor honden

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Hokamix Derma voor honden is een aanvullende voeding voor honden met hardnekkige en langdurige huid- en vachtproblemen.

  • Ondersteunt de stofwisseling
  • Te gebruiken bij jeukklachten
  • Versterkt de natuurlijke weerstand


Meer informatie

Productinformatie Hokamix Derma voor honden

Hokamix Derma voor honden is een aanvullende voeding voor honden met hardnekkige en langdurige huid- en vachtproblemen. Het geheim van Hokamix ligt in een bijzondere zoetwateralg; Chlorella. Zij bevat essentiële aminozuren en belangrijke vitaminen en mineralen. In samenwerking met de aanwezige kruiden vormen zij voor uw hond de ideale ondersteuning bij een scala aan huidproblemen zoals een rode huid en jeukklachten. Wat doet Chlorella precies? Het absorbeert zware metalen en speelt zo een belangrijke rol in de ontgifting van het lichaam. Daarnaast bevat het een natuurlijke groeifactor die de celdeling, en daarmee het herstel van de huid, versnelt. Hokamix bevordert tevens de spijsvertering en de stofwisseling en ondersteunt de natuurlijke weerstand. Zo geeft u uw hond de kans om op eigen kracht te herstellen.

Hokamix Derma is de opvolger van Hokamix Forte. De verpakking van dit product is veranderd. De samenstelling is niet gewijzigd.

  • Probaat middel tegen dunne beharing, jeukklachten, extreme haaruitval of een droge,- rode en gevoelige huid 
  • Bevordert de spijsvertering en de stofwisseling en versterkt de natuurlijke weerstand
  • Gebruikt de werkzame stof Chlorella, met essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen
  • Ontgift het lichaam en versnelt het herstel van de huid
     

Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Derma (voorheen Forte) voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Derma staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Hokamix Derma voor de hond

Hokamix Derma voor honden is een aanvullende voeding. Dagelijks 1 gram poeder toedienen per kg lichaamsgewicht. Houd als maximale dosering 15 gram aan. Eenvoudig te doseren met het bijgeleverde maatschepje. Indien gewenst de dosering verdubbelen: bouw de extra dosering op in 5 dagen en houdt deze maximaal gedurende 6 weken aan.

Let op! Voeding met Hokamix Derma niet verder aanvullen met andere vitaminen- of kalkpreperaten. Hokamix niet verhitten boven de 35 graden Celcius. 
 

Ingrediënten Hokamix Derma 

Kruidenmix (alfalfa, anijs, brandnetel, vrouwenmantel, guldenroede, St. Janskruid, kalmus, klisworel, longkruid, rozemarijn, paardenstaart, duizendblad, viooltje), groente, algen (Chlorella).

Analytische bestanddelen : Ruw eiwit (12,9%), ruw vet (12,2%), ruwe vezel (8,6%), ruwe as (46,1%), calcium (12,5%), fosfor (0,3%), vocht (3,8%), natrium (1,6%).

Volgens de fabrikant bevat dit product geen toevoegingen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Hokamix voor de gewrichten? Kijk dan eens bij Hokamix Gewricht+ voor honden. Een overzicht van a.l onze supplementen vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (5)
25-09-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Top spul voor honden.
07-01-2019
1
2
3
4
5
Ik gebruik het nu een week dus te vroeg om te zeggen dat helpt dus even afwachten .
03-03-2018
1
2
3
4
5
goed product na een 10tal dagen resultaat gezien minder haarverlies
09-05-2017
1
2
3
4
5
Goed verpakt en snel ontvangen
25-04-2017
1
2
3
4
5
Wij gebruiken dit product voor onze hond met ernstige huidproblemen. Nu na 8 weken zien wij toch al een goede vooruitgang. Was van tevoren medegedeeld dat dit lang kon gaan duren. Ook goede tips van Brekz gehad


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.