Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Pet Care voet & voetzoolkussen balsem OP is OP

Productinformatie
Per verpakking OP = OP
€ 6,49 (€ 6,49/ct)
€ 6,49 (€ 6,49/ct)
Per 2 verpakkingen
€ 12,75 (€ 6,38/ct)
€ 12,75 (€ 6,38/ct)
Per 3 verpakkingen
€ 18,49 (€ 6,16/ct)
€ 18,49 (€ 6,16/ct)

Frontline Pet Care voet & voetzoolkussen balsem is een beschermende balsem op basis van zinkoxide en glycerine, geschikt zowel honden als katten. 

  • Beschermt tegen irritaterende factoren
  • Verzacht en hydrateert
  • Voor voet en voetzoolkussen

Meer informatie

Productinformatie Frontline Pet Care voet & voetzoolkussen balsem

Frontline Pet Care voet & voetzoolkussen balsem is een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem op basis van zinkoxide en glycerine. Zinkoxide en Glycerine vormen een beschermlaag op het voetzoolkussen en op de rest van de voet. Dit beschermt de gevoelige voetzool van uw hond of kat tegen irriterende factoren zoals zand, sneeuw of een heet wegdek. Verzachtende ingrediënten, zoals het provitamine B5, bieden bovendien hydratering en maken de huid zacht. Het product is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de voet(zool) in te smeren met de balsem om de voeten te beschermen. Binnen drie tot vier dagen zouden beschadigde voetzolen weer hersteld moeten zijn. 

De ingrediënten van Frontline Pet Care voetbalsem zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De ingrediënten hebben de volgende werking: Zinkoxide werkt verzachtend, stimuleert collageenvorming, beschermt en kalmeert. Ook glycerine en paraffine beschermen de voetzoolkussen. Zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Boter afkomstig van noten verzacht de droge en schrale huid. Ook bevat de balsem rhamnose. Dit is een suiker die aanhechting van bacteriën op de huid verhindert en de huid hydrateert. Frontline Pet Care voetbalsem is dus uitermate geschikt voor honden of katten die reeds beschadigde voetzoolkussens hebben of huidieren die hiertegen beschermd moeten worden. Eén tube Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem bevat 100 ml.  

  • Beschermt, verzacht en hydrateert
  • Geschikt voor honden en katten

Alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, goed spoelen met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Zoekt u een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem voor de voetzolen van uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care voet & voetzoolkussen balsem goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten voor honden of katten.

De houdbaarheid van Frontline Pet Care voetbalsem staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan de producten die geschikt zijn voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen! Wat dacht u bijvoorbeeld van Frontline Pet Care Reinigingsmousse? Dit product reinigt de vacht zonder water waardoor uw hond of kat er weer stralend uitziet.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
10-01-2018
1
2
3
4
5
Goed product,wrijft goed open.
31-07-2019
1
2
3
4
5
Très bon produit pour les pattes de mes 2 petites chiennes

Translate to English

02-07-2018
1
2
3
4
5
Prima gemakkelijk in gebruik
13-12-2017
1
2
3
4
5
utilisé depuis peu me semble pratique et efficace

Translate to English