Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht OP is OP

Productinformatie
Per verpakking OP = OP
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Per 2 verpakkingen
€ 15,49 (€ 7,75/ct)
€ 15,49 (€ 7,75/ct)
Per 3 verpakkingen
€ 22,49 (€ 7,50/ct)
€ 22,49 (€ 7,50/ct)

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht.

  • Helpt de natuurlijke kleur behouden
  • Voor een glanzende vacht
  • Vrij van parabenen en siliconen

Meer informatie

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht. De shampoo bevat luminescine en fytopigmenten en helpt de vacht glanzend te houden en de natuurlijke kleur te behouden. Er zijn een drietal fytopigmenten toegevoegd; walnotenblad, wortelextract van Ratanhia en braambesbladextract. Zij zorgen voor een behoud van donkere tinten in de vacht van uw huisdier. Luminescine is een plantaardig extract dat afkomstig is van de Toorts. Zij levert tevens antioxidanten die een glanzend effect hebben op de vacht en haar beschermen tegen UV-stralen. Het product is geheel vrij van parabenen en siliconen. 

  • Met luminescine en fytopigmenten
  • Speciale shampoo voor behoud van de donkere vacht
  • Voor een glanzend effect en goede bescherming tegen UV stralen
  • Met fytopigmenten als walnotenblad, wortelextract en braambesbladextract
  • Vrij van parabenen en siliconen


Bij Brekz kunt u de beste frontline kat producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Luminescine, fytopigmenten.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

De vacht goed nat maken. De shampoo aanbrengen over uw hele hond/kat, behalve op het hoofd. Gedurende enkele minuten de shampoo imasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Goed uitspoelen is belangrijk om huidirritatie te voorkomen en is klaar wanneer het water dat van de vacht loopt geen shampoo meer bevat. Droog uw huisdier grondig af. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat nadien nog borstelen. 

Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Attentie: veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij contact emt de ogen voorzichtig uitspoelen met water gedurende een paar minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Onmiddelijk een arts raadplegen bij aanhoudende irritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hydraterende spray voor hond en kat? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Hydraterende Spray. Een overzicht van al onze middelen vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
01-10-2018
1
2
3
4
5
ik heb het al eerder gekocht
15-08-2017
1
2
3
4
5
Een tijdje geleden mijn hondje gewassen met goedkope shampoo. Jee dat was een ramp, ze zag er niet meer uit. jeuk en dof van haren. nadat ik deze shampoo gebruikt heb zag mijn zwart hondje er weer geweldig glanzend uit. Geweldige shampoo
23-07-2019
1
2
3
4
5
Shampoing bien moussant . Parfum plus prononcé serait le bien venu. Prix très attractif.

Translate to English