Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing OP is OP

Productinformatie
Per verpakking OP = OP
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Per 2 verpakkingen
€ 15,49 (€ 7,75/ct)
€ 15,49 (€ 7,75/ct)
Per 3 verpakkingen
€ 22,49 (€ 7,50/ct)
€ 22,49 (€ 7,50/ct)

Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing bootst tranen na voor een zachte verwijdering van vuil en stof rond de ogen. Een flacon bevat 125 ml. 

 • Verwijdert vuil rond de ogen
 • Geschikt voor honden en katten
 • Werkt snel en effectief

Meer informatie

Productinformatie Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing

Als uw hond of kat last heeft van vuil of stof rond de ogen kan dat een oogontsteking veroorzaken. Andersom hebben honden en katten met een oogontsteking ook vaak pus of viezigheid rond het oog of in de ooghoeken. Het is dus belangrijk om de ogen van uw huisdier regelmatig schoon te maken wanneer ze vaak vies zijn. Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing is een oogreinigende oplossing voor zowel honden als katten. De oplossing bootst tranen na, wat zorgt voor een zachte verwijdering van vuil en stof rond de ogen. Het product werkt snel en effectief. U brengt de oplossing aan op een katoenen pad en haalt hiermee voorzichtig het vuil rond de ogen weg. Na vijf minuten zijn de ogen van uw huisdier weer schoon! 

 • Verwijdert vuil rond de ogen 
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Werkt snel en effectief
   

Een flacon Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing bevat 125 ml. 

Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Bent u op zoek naar een oogreiniger voor uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten op de merkpagina. 

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing

Het schoonmaken van de ogen kost ongeveer vijf minuten. Gebruik een katoenen pad om de oogoplossing op aan te brengen. 

 1. Ga comfortabel zitten en stel uw huisdier gerust door te aaien en te strelen. Breng oogoplossing aan op een katoenen pad. Neem hierbij één pad voor elk oog.

 2. Houdt het hoofd van uw dier goed vast. Begin met één oog en breng de pad aan op stof en vuil rondom de ogen om deze te verzachten. Werk hierbij van binnen naar buiten.

 3. Herhaal met het andere oog.

 4. De ogen zijn nu gereinigd. 
   

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan producten voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen!


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
26-02-2018
1
2
3
4
5
Wanneer men dit dagelijks gebruikt, werkt het heel erg goed. Hond raakt er ook niet geïrriteerd van.