Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent PYOclean Wipes voor hond en kat

Productinformatie
1 stuk
€ 10,95
€ 10,95
2 stuks
€ 21,25
€ 21,25
3 stuks
€ 30,95
€ 30,95

Dermoscent PYOclean Wipes voor hond en kat zijn reinigingsdoekjes op basis van natuurlijke, anti-microbiële, actieve ingrediënten.

  • Te gebruiken bij huidinfecties
  • Extra milde doekjes, zeep- en alcoholvrij
  • Geschikt voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent PYOclean Wipes voor hond en kat

Dermoscent PYOclean Wipes voor hond en kat zijn reinigende doekjes met natuurlijke, anti-microbiële, actieve ingrediënten.  PYOclean reinigingsdoekjes ondersteunen de natuurlijke balans en afweer van de huid en werken verzachtend. Deze extra milde doekjes zijn zeep- en alcoholvrij. Met deze reinigingsdoekjes maakt u de huid dan ook schoon zonder deze te irriteren of uit te drogen. Dermoscent PYOclean Wipes zijn gemakkelijk in gebruik bij lokale huidinfecties (huidplooien, tussen de tenen, oorschelpen, rond de staart, etc.). U kunt net zo lang gebruik maken van de doekjes als nodig.

Bij Brekz koopt u Dermoscent PYOclean Wipes voor hond en kat goedkoop online. Bestel de beste verzorgingsproducten voor honden en katten en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Samenstelling Dermoscent PYOclean Wipes

Olie van cajputi, allantoïne-extract en plantaardige hennepolie, saponariawortelextract en lipoaminoaciden van groene appels.

Gebruik van Dermoscent PYOclean Wipes

Reinig de aangetaste gebieden een of meerdere keren per dag, of volgens het advies van de dierenarts.
Het doekje is bedoeld voor eenmalig gebruik en moet na elk gebruik worden weggegooid. Sluit de verpakking na openen telkens goed af om de werkzaamheid van het product te behouden en uitdroging van de doekjes te voorkomen.

Ander product?

Is het tijd om uw hond of kat te wassen, maar heeft hij last van een gevoelige huid? Gebruik dan Dermoscent PYOclean Shampoo. Voor andere verzorgingsproducten kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.