Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Betadine jodiumzalf tube

Productinformatie
1 Tube
€ 6,39
€ 6,39
2 Tubes
€ 11,95
€ 11,95
3 Tubes
€ 16,95
€ 16,95

Betadine jodiumzalf is geschikt voor het behandelen van wonden bij uw huisdier. 

  • Bevat Povidonjood
  • Desinfecterend
  • Vormt een ademende korst op de wond

Meer informatie

Productinformatie Betadine jodiumzalf

Betadine jodiumzalf is geschikt voor het behandelen van wonden bij uw huisdier. Betadine is een vetvrije zalf en vormt een ademende korst op de wond. Het is geschikt voor het desinfecteren van schaafwonden, brandwonden en grotere oppervlakkige wonden. De zalf blijft goed aan de wond plakken, waardoor het lang blijft zitten. Daardoor helpt het infecties te voorkomen en behandelen en bevordert de zalf zo de wondgenezing. Een tube bevat 30 gram jodiumzalf.

Bij Brekz koopt u Betadine jodiumzalf goedkoop online. Bestel nu de beste wondverzorg voor hond en kat en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Samenstelling Betadine jodiumzalf

 Povidonjood

Gebruiksadvies Betadine jodiumzalf

Breng een dunne laag Betadine zalf aan op de wond. De vetvrije zalf vormt een ademende, poreuze korst op de wond. De zalf kan zowel op een open wond als onder een afdekkend verband worden aangebracht. Verschoon het verband 1 tot 2 keer per dag of zo vaak als nodig is totdat de wond dicht is.
Lees voor gebruik eerst de bijsluiter. Dit is een humaan geneesmiddel. Uitsluitend te gebruiken conform artikel 5.1 en 5.2 van de Regeling Diergeneeskundigen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een honing product voor wonden? Kijk dan naar Activon Manuka Honing Gel. Voor al onze verzorgingsproducten kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.