Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

AntiSept Desinfectie Spray voor honden en katten

Productinformatie
100 ml
€ 12,75 (€ 127,50/l)
€ 12,75 (€ 127,50/l)
2 x 100 ml
€ 24,25 (€ 121,25/l)
€ 24,25 (€ 121,25/l)
3 x 100 ml
€ 34,25 (€ 114,17/l)
Meest verkocht
€ 34,25 (€ 114,17/l)

AntiSept Desinfectie Spray voor honden en katten met antibacteriële werking reinigt en desinfecteert wonden, schrammen en schaafwonden bij honden en katten.

  • Voor wonden, schrammen en schaafwonden
  • Reinigt en desinfecteert
  • Helpt bij het herstel van de huid

Meer informatie

Productinformatie AntiSept Desinfectie Spray voor honden en katten

AntiSept Desinfectie Spray voor honden en katten is speciaal ontwikkeld om wonden schoon te houden en de huid te ondersteunen tijdens het herstelproces. De antibacteriële werking van deze spray zorgt ervoor dat de wond schoon blijft van vuil en bacteriën. Hierdoor kan de wond snel en optimaal genezen. AntiSept Desinfectie Spray is geschikt voor zowel honden als katten en is zeer eenvoudig in gebruik. In tegenstelling tot zalfjes, hoeft u met het gebruik van de spray de wond niet aan te raken. Overleg vóór het gebruik van dit product eerst met uw dierenarts en lees de gebruiksaanwijzing goed door.

Bij Brekz kunt u wondverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu AntiSept Desinfectie Spray voor honden en katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling AntiSept Desinfectie Spray voor honden en katten

Water, natriumacetaat, chloorhexidine, digluconaat en azijnzuur.

Ander product?

Zoekt u steriele wondbedekkers voor het afdekken van oppervlakkige wonden? Kijk dan eens naar Dermiel Wondpads. Voor alle overige wondverzorgingsproducten kunt u kijken in onze hondenapotheek.