Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Productinformatie
S
€ 5,99
€ 5,99
M
€ 6,99
€ 6,99
L
€ 7,99
€ 7,99
XL
€ 9,99
€ 9,99

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond is een handig tuigje die de krachtmeting tussen de hond en baas voorkomt. 

  • singelband
  • met okselbeschermers
  • eenvoudig te hanteren, makkelijk om te doen
  • is geschikt voor trainingsdoeleinden, niet als looptuig voor continu gebruik
  • traploos verstelbaar

Meer informatie

Productinformatie Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond is een praktisch tuigje dat gebruikt kan worden bij de hondentraining. Het tuigje helpt ervoor te zorgen dat er geen krachtmeting tussen de hond en zijn baasje voorkomt. Het is gemakkelijk om te doen en heeft okselbeschermers.

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond dient alleen gebruikt te worden bij de hondentraining. Het is dus niet geschikt om aanhoudend als looptuigje gebruikt te worden. Het product is verkrijgbaar in vier maten, van Small t/m Extra Large. 

Bij Brekz kunt u Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
        

Productadvies Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Afmetingen Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond:

Maat Lengte in cm  Breedte in cm
S 27-36 20
M 33-47 25
L 45-65 25
XL 55-80 25

        
Ander product? 

Easy Walk Tuig voor de hond is een tuigje dat geschikt is om tijdens het uitlaten gebruikt te worden. Zoekt u een andere accessoire voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenaccessoires kunt u een overzicht vinden van de overige artikelen in ons uitgebreide assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.