Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hurtta Padded Harness 45 cm voor de hond OP is OP

Productinformatie
Raven
€ 26,99
€ 21,59
€ 26,99
€ 21,59

Hurtta Padded Harness 45 cm voor de hond is een comfortabel tuig, met name geschikt voor honden met nek- en rugklachten.

 • Verdeelt de druk
 • Met handvat 
 • Met reflectoren

Meer informatie

Hurtta Padded Harness 45 cm voor de hond

Hurtta Padded Harness 45 cm voor de hond is een veilig tuig voor uw hond, verkrijgbaar in verschillende maten, zodat hij altijd perfect aansluit op het lichaam van uw hond. Hij wordt vooral aanbevolen aan honden met nek- en rugklachten. Het tuig verdeelt namelijk de druk gelijkmatig over het lichaam, wanneer er aan de lijn getrokken wordt. Dit voorkomt dat de wervels beschadigen. Ook de vacht blijft gezond en onbeschadigd. Het Hurtta Padded Harness is gedeeltelijk verstelbaar en is eenvoudig aan en af te doen. Het bevat een stevig handvat, waarmee u uw hond kan vastpakken, ondersteunen en optillen. Aan het handvat zit de ring waaraan de riem bevestigd wordt. Deze beweegt mee en belemmert daarom de bewegingen van uw huisdier niet. Het tuigje is gemaakt van stevig nylon en is voorzien van reflectoren. De binnenkant is gemaakt van neopreen. De vulling onder de sluiting voorkomt schuren tegen de oksel, wat voor honden als vervelend kan worden ervaren. Wasbaar op maximaal 40 graden. 

 • Comfortabel en veilig tuig voor uw hond
 • Verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor hij geschikt is voor elk soort hond
 • Verdeelt de druk over het gehele lichaam, wat nek- en rugklachten vermindert 
 • Houdt de vacht gezond en mooi 
 • Bevat een handvat, waarmee u uw hond kunt optillen, vastpakken en ondersteunen
 • Gemaakt van stevig en comfortabel materiaal
 • Bevat reflectoren, voor in het donker
   

Kleuren:
Juniper - Blauw/Groen
Raven - Zwart/Grijs

Bij Brekz kunt u de beste tuigjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hurtta Padded Harness 45 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Hurtta Padded Harness 45 cm voor de hond

Maat:45
Minimale borstomvang: 40 cm
Maximale borstomvang: 45 cm
Breedte band: 30 mm
Rasgrootte: mini
 

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevig tuigje dat dus niet snel kapot zal gaan.
 

Ander tuigje?

Bent u op zoek naar zo'n tuig, alleen dan in een grotere maat? Bekijk dan ons Tuigjes assortiment. Hier verkopen we onder andere de Hurtta Padded Harness 120 cm voor de hond. Dit is de grootste die we verkopen.