Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Politielijnen Bruin 250 cm

22 mm breedte
€ 22,99
€ 22,99

De Leren Politielijnen Bruin 250 cm zijn bruine leren, verstelbare hondenriemen met een maximum lengte van 250 cm. De riemen zijn geschikt voor alle soorten honden.

  • Zeer hoge kwaliteit leer
  • Eenvoudig verstelbaar
  • Met een stevige karabijnhaak

Leren Politielijnen Bruin 250 cm

De Leren Politielijnen Bruin 250 cm zijn bruin leren, verstelbare hondenriemen met een maximum lengte van 250 cm. De riemen zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit leer en zijn eenvoudig verstelbaar door middel van een ring. Zo stelt u de riemen eenvoudig af naar iedere lengte van uw voorkeur. De politielijnen zijn voorzien van een stevige karabijnhaak, waarmee ze eenvoudig zijn aan te haken aan iedere halsband. Het product heeft een vaste breedte van 22 mm.
Leer is voor velen nog altijd het materiaal om een hondenriem en halsband van te vervaardigen. En dat is niet voor niets. Het materiaal is zeer sterk, zodat het ook uitermate geschikt is voor fysiek krachtige of beweeglijke honden. Daarbij is het een mooi, organisch materiaal. Wanneer het ouder wordt verweerd het langzaam en wordt het eigenlijk alleen maar mooier. Het materiaal tenslotte, heeft een fijne textuur en voelt zowel voor u als uw hond fijn aan. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een leren hondenriem.

Bij Brekz kunt u de beste hondenriemen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Leren Politielijnen Bruin 250 cm nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kortere riem? Kijk eens bij de Leren Politielijnen 200 cm. Voor een overzicht van al onze hondenriemen kijkt u op de Merkenpagina.