Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Politielijnen Bruin 200 cm

18 mm breedte
€ 15,99
€ 15,99
22 mm breedte
€ 18,99
€ 18,99

Leren Politielijnen Bruin 200 cm is een lange hondenriem voor volwassen honden van alle rassen.

  • Is gemaakt van mooi bruin leer
  • Stevig en duurzaam materiaal
  • Bevat een ijzeren haak, voor aan de halsband

Leren Politielijnen Bruin 200 cm

De Leren Politielijnen Bruin 200 cm is een mooie hondenlijn, gemaakt van leer. De riem kan met een ijzeren haak aan elk soort halsband worden vastgemaakt, wanneer u uw hond wil uitlaten. De politielijn is verkrijgbaar in verschillende breedtes namelijk: 18 mm en 20 mm.

Een politielijn is een speciaal soort riem dat in de lengte versteld kan worden. De naam 'politielijn' is ontstaan vanwege het feit dat dit soort lijnen vroeger vaak door polities werd gebruikt omdat ze de riem dus makkelijk in de lengte konden verstellen en waardoor honden dus sneller konden wegrennen (en dus aanvallen).

 

Leder

Dit materiaal heeft veel voordelen. Zo heeft het een fijne textuur, een eigenschap die prettig is voor zowel uw hond, als voor uzelf. Het materiaal is zeer sterk en duurzaam. Daardoor gaat het langer mee en is het geschikt voor fysiek sterke of energieke honden. Boven is leer mooi om te zien. Leer heeft een organische uitstraling en verweert langzaam wanneer het ouder wordt. De daarom is leer het fijnste materiaal om een hondenriem van te maken. 

Bent u op zoek naar een mooie, stevige riem? Bij Brekz kunt u de beste riemen extra goedkoop kopen. U vindt de Leren Politielijnen Bruin 200 cm en nog veel meer in ons online assortiment!
 

Andere riem?

Bent u niet op zoek naar een poltielijn, maar een normale leren lijn? Bekijk dan onze Hondenriemen leer pagina. Hier vindt u onder andere de Leren Hondenriem Bruin 200 cm.