Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Korthouder 40 cm voor de hond

Per stuk
€ 10,49
€ 10,49

De Leren Korthouder 40 cm voor de hond is een zeer korte riem waarmee u uw hond dicht bij u kunt houden tijdens het uitlaten.

  • 40 cm lang en 18 mm breed
  • Voor in de auto of tijdens een wandeling
  • Van hoog kwalitatief leer

Leren Korthouder 40 cm voor de hond

De Leren Korthouder 40 cm voor de hond is een zeer korte riem waarmee u uw hond dicht bij u uw hond tijdens het uitlaten dicht bij u kunt houden als dat nodig is. Als u de korthouder loslaat kan uw hond weer spelen of rondrennen. Het product is ook erg geschikt wanneer u uw hond mee wilt nemen in de auto. De korthouder is gemaakt van leer. Dit is een sterk en praktisch materiaal dat lang mee gaat en er prachtig uitziet. Ook bevat het product een gesp aan het uiteinde. Hiermee kunt u hem eenvoudig aan een bijpassende halsband verbinden. De korthouder is 40 cm lang en 18 mm breed en eventueel ook nog verkrijgbaar in een kleinere maat. Met de korthouder van 40 cm kunt u uw kleine hond dicht bij u houden zonder te bukken en kunt u uw grote hond iets meer ruimte geven. Met de kortere korthouder houdt u ook uw grotere hond dicht bij u.

  • 40 cm lang en 18 mm breed
  • Gemaakt van zwart leer van een hoge kwaliteit
  • Voor in de auto of tijdens het uitlaten
  • Met handige gesp
     

Bent u op zoek naar een leren korthouder voor uw hond? Bestel dan deze Leren Korthouder 40 cm voor de hond goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere hondenriemen en korthouders!


Andere hondenriem?

Zoekt u een alternatief voor de Leren Korthouder 40 cm voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenriemen. Hier vindt u onder andere de Leren Korthouder 25 cm voor de hond, een iets minder lange korthouder. Zoekt u een bijpassende halsband? Bekijk dan eens deze leren halsband van 42 cm in drie verschillende kleuren.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
25-04-2017
4
4
4
4
4
Product is correct afgeleverd en en past perfect bij onze flexi riem