Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Koppel 2 hond 12 mm

Per stuk
€ 10,49
€ 10,49

Met de Leren Koppel 2 hond 12 mm is een handige leren band waarmee u twee honden aan één lijn kunt laten lopen

  • Gemaakt van sterk hoogwaardig leer
  • Met stevige gespen
  • Lengte van 30 cm

Leren Koppel 2 hond 12 mm

De Leren Koppel 2 hond 12 mm is een handige leren koppel van goede kwaliteit, die u kunt gebruiken om 2 honden aan één lijn te laten lopen. De koppelbanden zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit, waardoor de Leren koppel voor 2 honden lang meegaat. Daarnaast zijn de leren banden voorzien van stevige gespen, zodat de koppel gemakkelijk te koppelen is aan iedere looplijn. In tegenstelling tot veel kunststof producten, zijn leren producten erg sterk. De Leren koppel voor 2 honden is dus ook geschikt voor fysiek sterke honden en honden die zeer beweeglijk zijn. Daarnaast is leer een mooi en natuurlijk materiaal, dat een karakteristieke eigen kleur krijgt wanneer het verouderd. Ook voelt leer voor uw hond fijner aan op zijn huid. 

  • Lengte: 30 cm; Breedte 12 mm.
  • Handige manier om 2 honden aan één lijn te laten lopen
  • Gemaakt van hoogwaardig leer en inclusief stevige gespen


Bij Brekz kunt u diverse accessoires voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Leren koppel voor 2 honden tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Zoekt u een ander soort halsband of riem voor uw hond? Bekijk dan ons overzicht aan leren halsbanden en leren hondenriemen. Bij Brekz vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!