Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Hondenriem Zwart 165 cm

16 mm breedte
€ 15,99
€ 15,99
20 mm breedte
€ 18,49
€ 18,49

De Leren Hondenriem Zwart 165 cm is een zwarte, leren hondenriem met een lengte van 165 cm en is geschikt voor alle soorten honden.

  • Hoge kwaliteit leer
  • Met stevige karabijnhaak
  • Verkrijgbaar in verschillende breedtes

Leren Hondenriem Zwart 165 cm

De Leren Hondenriem Zwart 165 cm is een zwart leren hondenriem van hoge kwaliteit met een lengte van 165 cm en is geschikt voor iedere hond. De klassieke zwarte lijn is eenvoudig aan te koppelen aan iedere halsband dankzij de karabijnhaak. Het geheel is geklonken met stevige nagels. 

Leer is voor velen nog altijd het materiaal om een halsband en hondenriem van te vervaardigen. En niet voor niets. Het materiaal is sterk en duurzaam, wat het geschikt maakt voor fysiek krachtige of bewegelijke honden. Het is een mooi, organisch materiaal; wanneer het ouder wordt verweerd het en wordt het eigenlijk alleen maar mooier. De textuur van het materiaal tenslotte, voelt zowel voor u als uw hond fijn aan. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een leren hondenriem. 

Bij Brekz koopt u de beste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u het product extra voordelig bestellen? Koop dan de Leren Hondenriem Zwart 165 cm bij ons. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een langere hondenriem? Kijk dan eens bij de Leren Hondenriem Zwart 200 cm. Een overzicht van ons complete assortiment van hondenriemen vindt u op de Productpagina.