Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kettinglijnen voor de hond OP is OP

18 mm
€ 10,49
€ 7,87
€ 10,49
€ 7,87

Stevige Kettinglijnen voor de hond met een handvat van leer en een handige gesp. 110 cm lang en 18 of 20 mm breed.

  • Zwart leer van hoge kwaliteit
  • In twee verschillende breedtematen
  • Met een handige gesp

Kettinglijnen voor de hond

Deze stevige Kettinglijnen voor de hond zijn riemen voor uw hond, gemaakt van verschillende metalen schakels. Een kettinglijn van metaal is sterk, gemakkelijk schoon te houden en ziet er stoer uit. De kettinglijnen bevatten een handvat van zwart leer van een hoge kwaliteit. Dit handvat kan lang meegaan en heeft een mooie uitstraling. Door de metalen gesp is de lijn gemakkelijk bevestigen aan een bijpassende halsband. Zo kunt u uw hond tijdens het uitlaten snel even los laten lopen of juist weer aan de lijn houden. De lijnen zijn 110 cm lang en 18 of 20 mm breed.

  • Sterke en praktische hondenlijnen van hoog-kwalitatieve materialen
  • Met een leren handvat en een handige gesp
  • In twee verschillende breedtematen
     

Bent u op zoek naar een praktische en sterke lijn voor uw hond? Koop dan deze Kettinglijnen voor de hond goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere hondenriemen of bijpassende halsbanden.
 

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Kettinglijnen voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan hondenlijnen. We beschikken bijvoorbeeld over een lijn die volledig van leer gemaakt is: de Leren Hondenriem Zwart van 130 cm. Zoekt u een nylon hondenriem of een riem in een vrolijke kleur? Beeztees beschikt over mooie nylon hondenriemen, zoals de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Blauw.


4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
14-10-2018
4
4
4
4
4
Je krijgt een sterke, korte ketting met lederen handvat thuis gestuurd
02-09-2017
4
4
4
4
4
Zeer tevreden over de bestelling en de levering. Alles ging zeer vlot.
04-08-2017
4
4
4
4
4
Een goede riem en betaalbaar wij zijn van mening dat we wat we nemen voor me hond alleen nog bij jullie nemen van voer tot speelgoed wat jullie verkopen is super goed en goed betaalbaar top ga zo door